Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

SUPER 3: "ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ"

Σημερινή ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Super 3, αναφέρει:

Ανυπόφορος ο ήχος της φωνής του, ανερμάτιστη η λογική του, ακατάληπτα τα ελληνικά του. Ένας άνθρωπος σε παρατεταμένη παράκρουση, μια μοναδική περίπτωση συνδρόμου καταδίωξης, ένας συμπλεγματικός τύπος που δεν αντέχει πια ούτε τη νέα ζωή του, ούτε τη προδιαγεγραμμένη μοίρα του.

Ένας καταγγελτικός λόγος μονότονης επανάληψης που αγγίζει τη γραφικότητα του Βασίλη Λεβέντη που αναζητά απεγνωσμένα, κυριολεκτικά οικτίρει τους γύρω του, να τον πάρουν στα σοβαρά. Κι αυτόν ως πρόσωπο και τις κατηγορίες που εκτοξεύει σε καθημερινή βάση προς οποιονδήποτε εκπροσωπεί τον επίσημο ΑΡΗ ή τον Σύνδεσμο. Ένα διαρκές παραλήρημα ασυναρτησίας που δυστυχώς μεταδίδεται από ραδιόφωνατης πόλης (ευτυχώς όχι από τον ΑΡΗΣ FM) και πλήττει την εικόνα του ΑΡΗ.

Όταν όμως έχει αποφασίσει να περάσεις στην απέναντι πλευρά, όταν παίζεις το παιχνίδι των εχθρών του ΑΡΗ, όταν ταυτίζεται η επιχειρηματολογία σου μ’ αυτή που εκείνοι υιοθετούν, τότε το πράγμα μιλά από μόνο του. Ο άνθρωπος αυτός έχει θέσει εαυτόν εκτός ΑΡΗ, έχει πετάξει τις μάσκες και με λύσσα τάσσεται απέναντι μας.

Ο… πράκτορας 001 είναι ο «Δούρειος Ίππος» στο εσωτερικό του συλλόγου. Είναι το πρόσωπο που παρέχει τις, αναπάντεχα, καλύτερες υπηρεσίες προς τους εχθρούς μας, φέροντας την ιδιότητα του «Αρειανού». Μέσα σε εισαγωγικά, πια, γιατί αυτό του αρμόζει. "Γιαλαντζί" Αρειανός.

Στα τόσα χρόνια που είμαστε κοντά στο σύλλογο είδαμε πολλούς και διάφορους να εμπλέκονται με τον ΑΡΗ, να καταλαμβάνουν αξιώματα, να προσφέρουν, ως επαγγελματίες τις υπηρεσίες τους στον Σύλλογο και ν’ αποχωρούν, άλλοι με φιλικό τρόπο, άλλοι μέσα σε κλίμα αντιπαλότητας.

Παρόμοια περίπτωση ανθρώπου που να ξεπερνά την έννοια «γενίτσαρος», που να ‘χει μετατραπεί σε είδωλο των αντιπάλων μας, οι οποίοι τον «δουλεύουν» αποθεώνοντας τον για όσα προβλήματα προκαλεί στον ΑΡΗ, δεν μπορούμε να ανακαλέσουμε στη μνήμη μας. Είναι πρωταθλητής σ’ αυτόν τον τομέα και μπορεί να κοιμάται ήσυχος καθώς αυτές οι επιδόσεις του δύσκολα θα ξεπεραστούν από κάποιον.

Είναι κι έτσι θα αντιμετωπιστεί, εφεξής. Ως ένας πρώην Αρειανός που πέρασε στο στρατόπεδο του εχθρού, που αυτομόλησε. Ως ένα Αρειανό «απόβλητο» που προσβάλλει τις δομές του συλλόγου κι επιχειρεί να διαβάλλει θεσμούς στα μάτια τόσο των Αρειανών, όσων και των υπολοίπων εκτός της
Αρειανής οικογένειας. Απέδειξε ότι γι’ αυτόν δεν υπάρχει φραγμός, δεν υπάρχει αξιοπρέπεια, δεν υφίσταται η έννοια του αυτοσεβασμού την οποία έχει απολέσει εδώ και καιρό, αλλά μια εμμονή στην αντιπαλότητα με όλο το σύλλογο.

Όπως, από την πρώτη στιγμή, είχαμε επισημάνει ότι επρόκειτο για υποψηφιότητα-παρωδία, ήρθε η σημερινή ημέρα να μας επιβεβαιώσει. Ξεδιάντροπα, αφού διέσυρε οικεία του πρόσωπα τα οποία «έσυρε» στον παράλογο «χορό» που ο ίδιος έχει στήσει, δήλωσε ότι αποσύρεται και παρέχει τη στήριξη του στο ψηφοδέλτιο των μπροστινών του !

Μιλάμε για γελοίες τακτικές… μπροστινών και… πισινών που δεν αρμόζουν και δεν ταιριάζουν στον ΑΡΗ που εδώ και λίγα χρόνια έχει ανασυσταθεί, επιστρέφοντας στις αρχές και στο επίπεδο περηφάνιας που ιστορικά τον διακρίνει, ως Σύλλογο.

Είναι, πια, προσβολή και δυσφήμιση ο συγκεκριμένος κύριος, για τον ΑΡΗ. Πρέπει άπαντες να μας προβληματίσει το γεγονός ότι μέσα στο σύλλογο, υπάρχουν Αρειανοί που υιοθετούν και στηρίζουν τέτοιους ανθρώπους. Εκτός κι αν η στήριξη είναι μια επίφαση, για εκείνους που αναζητούν «ηγέτη» για να βρεθεί ως επικοινωνιακό και ουσιαστικό αντίβαρο στον SUPER 3 και πάνω στην πρεμούρα τους, βρίσκουν τον πρώτο διαθέσιμο!

Εκείνος που ‘χει υποστεί βλάβη και ζημιά είναι ο ΑΡΗΣ και οι διαδικασίες της Λέσχης. Όταν εκτοξεύονται τόσες κατηγορίες και τόσοι τόνοι λάσπης προς τον κορυφαίο θεσμό που υπάρχει στο σύλλογο, στην αποθέωση της δημοκρατικότητας που σε καμιά άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν υπάρχει, τότε ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

Για κακή του τύχη, ο Γ.Γ.Α Αθλητισμού, λίγες ώρες πριν την επίκλησή του απ’ αυτόν, για παρέμβαση στο ζήτημα της διαδικασίας των εκλογών της Λέσχης, με μια δήλωση-ράπισμα, τον ακύρωσε χωρίς περιστροφές.

Μην περιμένετε από ένα κείμενο, να επιχειρήσει την αποδόμηση της «επιχειρηματολογίας» του «Δούρειου Ίππου». Για να αποδομήσεις κάτι, θα πρέπει πρώτα να το θεωρήσεις ως αναγκαίο, ως υπαρκτό, ως κάτι αληθινό που χρήζει απαντήσεων. Δεν είναι καν ο χώρος στον οποίο θα πρέπει να συμβεί αυτό, διότι η ώρα για να αποδείξει, όσα συκοφαντικά εκστόμισε, πλησιάζει.

Όσο κι αν το ευχόταν, να συμβεί κάτι εις βάρος του στη Γ.Σ της Λέσχης, δυστυχώς, για αυτόν, δεν
έγινε ποτέ. Δεν θα τον κάνουμε «ήρωα» ενώ είναι προδότης. Η θέση του στην ιστορία είναι «μαύρη» και «λεύκανση» δε θα ‘χει την τύχη να του συμβεί.

Πολύ καλά έκανε και απέσυρε την εικονική του υποψηφιότητα και το ψηφοδέλτιο της ντροπής.

Συμβαδίζει με την καινούργια του ιδιότητα.

Του Αρειανού, σε απόσυρση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ