Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ EUROVISION ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ...

Με στόχο να αυξήσει την αγωνία και να κρατήσει όλη την Ευρώπη με κομμένη την ανάσα μέχρι την τελευταία στιγμή, η EBU αποφάσισε φέτος να αλλάξει τον τρόπο που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στον τελικό της Eurovision το Σάββατο. 
Η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι κατά τόπους «Κωστάλες» για να ανακοινώσουν πού δίνει η κάθε χώρα τους 12 points δε θα είναι γνωστή από την αρχή. 
Οι κριτικές επιτροπές σε κάθε χώρα θα κληθούν να καταθέσουν τις ψήφους τους το βράδυ της Παρασκευής, αφού παρακολουθήσουν την πρόβα τζενεράλε του τελικού.
 
Οι υπεύθυνοι της Eurovision θα συλλέξουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των επιτροπών και έτσι θα σχηματίσουν μια πρώτη εικόνα κατά πού πάει το πράγμα. 
Βάσει αυτών, στη συνέχεια θα καθορίσουν τη σειρά με την οποία θα ανακοινωθεί η τελική ψηφοφορία των χωρών (συνδυασμός επιτροπών με televoting) ώστε να μην είναι εύκολο να φανεί από την αρχή ποιός θα είναι ο νικητής και έτσι να διατηρηθούν ψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης του Διαγωνισμού μέχρι το τελευταίο λεπτό.

πηγή: enimerosi 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ