Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΟΝΤΑΪ ΑΛ ΣΑΜΑΡΙ. ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!

Τρέχουν, πάλι, από σήμερα οι ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ, σε site και εφημερίδες, να πάρουν μια δήλωση των νομικών εκπροσώπων των Αράβων Παρασκευά Σπυράτου και Λάμπρου Μαργαρίτη, ενώ αύριο οι ραδιοφωνατζήδες θα τους βγάλουν, σίγουρα, στις εκπομπές τους για όλα τα νέα από το Κατάρ. 
Φυσικά, οι δικηγόροι δεν πρόκειται να τους αρνηθούν. 
Τόση διαφήμιση ούτε που μπορούσαν να τη φανταστούν πριν από λίγους μήνες! 
Η ανάληψη της νομικής εκπροσώπησης του Οντάι Αλ Σαμαρί και του ομίλου από το Κατάρ δείχνει να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας τους. 
Μπορεί να είναι έμπειροι και επιφανείς δικηγόροι ο κ. Μαργαρίτης και ο κ. Σπυράτος και να έχουν στο ενεργητικό τους χιλιάδες υποθέσεις, αυτό που γίνεται όμως με τους υποψήφιους επενδυτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι κάτι το ιδιαίτερο. 
Το όνομά τους το έμαθε όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, όπου και βασικά δραστηριοποιούνται, αναφέρονται συνεχώς σε αυτούς, μικροί και μεγάλοι! 
Ιδιαίτερη προβολή, βέβαια, έχει ο Παρασκευάς Σπυράτος ο οποίος είναι λαλίστατος (και καλά κάνει).
Σκεφτείτε ότι μέχρι στιγμής ούτε μια φωτογραφία του Οντάι Αλ Σαμαρί δεν έχει δημοσιευτεί*, ενώ η φωτογραφία του κ. Παρασκευά Σπυράτου κοσμεί καθημερινά εφημερίδες, site και blogs!

* Το ότι δεν έχει δημοσιευθεί φωτογραφία του Αλ Σαμαρί, δεν είναι γιατί δεν υπάρχει (εγώ έχω στη διάθεση μου) αλλά γιατί έχουν δεσμευτεί ΟΛΟΙ (ή κάποιοι που έχουν) να μη το κάνουν μέχρι να οριστικοποιηθεί το deal..............
Eaglebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ