Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΕΠΘΕ- ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εκλογές γίνονται σήμερα στη ΔΕΠΘΕ (FM100-FM100,6-FM101-TV100) για το νέο εκπρόσωπο των εργαζομένων στο αντίστοιχο διοικητικό συμβούλιο που θα ορίσει ο Μπουτάρης.
Μαθαίνουμε ότι μέχρι στιγμής κυλούν ομαλά τα πράγματα και οι υποψήφιοι είναι δύο, ο ένας από το ραδιόφωνο και ο άλλος από την τηλεόραση που ήταν και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο προηγούμενο
διοικητικό συμβούλιο.
Οι εκλογική κάλπη έχει στηθεί στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού.
Από αυτό το μέτωπο έχουμε πολλά στα υπ' όψιν μας τα οποία σιγά - σιγά θα αρχίσουμε να τα ανεβάζουμε.
Τον ρόλο κάποιων που έχουν κάνει κωλοτούμπα και τα όσα έχουν πει αλλά και συνεχίζουν να λένε για συναδέλφους τους καθώς και για "υποψήφιους" (βλέπε Λασκαρέλιας) θα τον μάθετε εδώ, στο Thessbomb.
Ας γίνουν οι εκλογές με το καλό και μετά..........

Ο Γ. Σαράντος επανεκλέχθηκε ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΠΘΕ. Πήρε, περίπου, διπλάσιους ψήφους από τον δεύτερο υποψήφιο. 
"Αστεία υποψηφιότητα" χαρακτήρισαν εργαζόμενοι τον Α. Παπαδόπουλο που προσπάθησε να κερδίσει τη "θέση" στο Δ.Σ. της εταιρείας, υπό την οποία λειτουργούν τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Bomber

3 σχόλια:

  1. Καταρχήν ο bomber οφείλει να προσέξει την ορθογραφία και τη σύνταξή του και στη συνέχεια να δημοσιεύει "ειδήσεις".
    Ο Α. Παπαδόπουλος κατόρθωσε για πρώτη φορά να κινητοποιήσει το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων στο ραδιόφωνο που εξέφρασαν και τη στήριξή τους στο πρόσωπό του. Παράλληλα,χάρη στο ήθος και τη δυναμική του, κατόρθωσε να αποσπάσει σημαντική στήριξη των εργαζομένων στην τηλεόραση. "Αστείοι" λοιπόν ή μάλλον τραγικοί κι επικίνδυνοι είναι αυτοί που χλευάζουν 56 συναδέλφους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς είσαι ο Α. Παπαδόπουλος, αλλά φίλε, δεν σε γνωρίζω για να έχω άποψη. Ωραίο, όμως το "μαθηματάκι" σου*! Ας, είναι. Η θέση δεν ήταν δική μου. Συνάδελφοί σου της εξέφρασαν γι’ αυτό την έβαλα σε εισαγωγικά. Το γεγονός ότι πήρες 56 ψήφους δείχνει ότι υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός εργαζομένων στη ΔΕΠΘΕ που σε εμπιστεύονται. Θα θέλαμε, λοιπόν, εδώ στο ThessBomb να αναφερθούμε στις θέσεις σου αν το επιθυμείς κι εσύ.
    *Έχε υπ’ όψιν σου ότι δεν υπάρχει "διόρθωση" στα blogs και πολλές φορές ανεβαίνουν κείμενα υπό πίεση. Επομένως, να αναφέρεσαι στα επί της ουσίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υγ. Α, ναι, θα μπορούσα να αναφερθώ και στη δική σου σύνταξη, αλλά, είπαμε: Επί της ουσίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ