Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

3 ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟΥ
6.000 ΠΑΟΚτσήδες κατέκλυσαν τη θεσσαλική πόλη από άκρη σε άκρη, διδάσκοντας ΠΑΟΚ, όμορφα και κιμπάρικα, όπως μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ ξέρει, χωρίς να γίνει το παραμικρό που θα χαλούσε την ασπρόμαυρη γιορτή που εκτυλίσσονταν στους δρόμους και τα στέκια του Βόλου.

Όλα αυτά μέχρι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς οι υπεύθυνοι της ελληνικής αστυνομίας προφανώς ήθελαν άλλες καταστάσεις από τις όμορφες εικόνες που προηγήθηκαν και δεν δίστασαν να θέσουν σε

κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων φιλάθλων για να το πετύχουν. Τα προεόρτια φυσικά είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί, όταν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο η αστυνομία εμπόδιζε την αναχώρηση των λεωφορείων μας για το Βόλο, καταπατώντας με χουντικές πρακτικές κάθε έννοια περί ελεύθερης μετακίνησης και συνάθροισης πολιτών, σε μια υποτίθεται δημοκρατική χώρα.

Στο πανθεσσαλικό στάδιο τα ένστολα σκυλιά της “προστασίας του πολίτη” έδειξαν ξανά το πραγματικό τους πρόσωπο. Φάλαγγες στις εισόδους, απρόκλητο ξύλο και εκτεταμένη χρήση καρκινογόνων χημικών. Αυτό είναι το τίμημα που κλήθηκε να πληρώσει ο λαός του ΠΑΟΚ για το δικαίωμα του να ταξιδεύει στο πλευρό της ομάδας όπως κάνει εδώ και δεκαετίες.

Μετά τα όσα συνέβησαν, βγήκαν πάλι οι γνωστοί-άγνωστοι ραδιοιντερνετικοί μαιντανοί να κατηγορήσουν το λαό του ΠΑΟΚ επειδή έκανε το αυτονόητο και στάθηκε μάχιμος απέναντι στην αστυνομική αυθαιρεσία, υπερασπιζόμενος την ιστορία, το όνομα και τα δικαιώματα του. Θα συμβουλεύαμε όλους αυτούς, που τους νοιάζει περισσότερο η επιστήμη της λογιστικής από την ασφάλεια των συνοπαδών τους (μεταξύ τους και ανήλικων παιδιών) να αλλάξουν ομάδα γιατί στον ΠΑΟΚτσή δεν αρμόζουν τέτοιες ρουφιανοαπόψεις και συμπεριφορές, ή να ξυπνήσουν επιτέλους και να αντιληφθούν ότι δεχόμαστε πόλεμο από όλες τις πλευρές όλοι μας, ομάδα, διοίκηση και λαός.

Περιμένουμε από τη διοίκηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε άδικη τιμωρία ενόψει των αγώνων με τα δύο χαιδεμένα του κράτους σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Όσο για κάτι παιδάκια από την Αυστρία ελπίζουμε να μετάνιωσαν για το μεγάλο λάθος τους και να εκτίμησαν τη γενναιοδωρία μας. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν είναι το να ασχοληθούμε ξανά μαζί τους.

Υ.Γ. Μπράβο στα αδέρφια μας από την Έδεσσα που δώσανε βροντερό παρόν στον αγώνα της ομάδας χάντμπολ στην όμορφη ασπρόμαυρη πόλη τους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ