Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Πανζουρλισμός! Όλα είναι στον αέρα: Νέα αναβολή στην Super League!

Θεωρητικά η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας ήταν η πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών μετά το αδιέξοδο που έχει επέλθει στις σχέσεις με τη NOVA, αλλά οι εξελίξεις μεταφέρονται για την επόμενη Πέμπτη

Στις 19 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League, ωστόσο μέχρι την επόμενη Πέμπτη (3 Αυγούστου) δεν θα έχει εκδοθεί η προκήρυξη του, αλλά και δεν θα έχει και τηλεοπτική στέγη.

Στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ το νέο στοιχείο που προέκυψε σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν είναι πως NOVA και ΕΡΤ δεν συμφωνούν στο πως μπορούν να συνεργαστούν στην κάλυψη του πρωταθλήματος.

Η ΕΡΤ φέρεται να θέλει το παιχνίδι που θα μεταδίδει να είναι ένα εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, αλλά να έχει παράλληλα κι ένα παιχνίδι ελληνικής ομάδας από την Euroleague του μπάσκετ (τα δικαιώματα ανήκουν στην NOVA), με την συνδρομητική πλατφόρμα να μην συμφωνεί.

Εφόσον οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί δεν καταφέρουν να γεφυρώσουν το μεταξύ τους χάσμα, τότε επιστρέφουμε στο σημείο μηδέν, καθώς η NOVA είναι αμετακίνητη στη μείωση της τάξης του 18%, της μείωσης των ομάδων και της ανάδειξης του πρωταθλητή μέσω των play offs, ενώ οι ομάδες της Λίγκας στον αντίποδα θέλουν να διατηρηθεί η σύμβαση (αποδεχόμενες έτσι τη διεξαγωγή play offs για τις θέσεις 2-5).

«Αν δεν βρεθεί λύση έως την άλλη Πέμπτη τότε πολύ απλά ήρθε το τέλος του κόσμου…», σχολίασε παράγοντας της Λίγκας περιγράφοντας την κατάσταση μετά και το σημερινό ναυάγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ