Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ικανοποιημένος ο Στανόγεβιτς

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Γάνδη, παρά την ήττα με 2-0.

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στο καινούργιο σύστημα που χρησιμοποίησε, τον Ρόμπερτ Μακ τον Ντοριάν Λεβέκ, αλλά και τη θέση του τερματοφύλακα, όπου ο ΠΑΟΚ περιμένει την οριστική συμφωνία με το Ροδρίγο Ρέι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 43χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το σημερινό φιλικό και τα όσα είδε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο δύσκολο φιλικό για εμάς. Είχαμε κάποια καλά και κάποια άσχημα διαστήματα σήμερα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, θα δώσουμε δυνατά παιχνίδια σε αυτή την περίοδο, γιατί μπορούμε να δούμε τα λάθη μας. Εγώ είδα αυτά που ήθελα να δω, χωρίς να είμαι φυσικά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, από την ήττα».

Για τον Πέλκα και τη θέση που έπαιξε: «Ήταν καλός σε αυτό τον ρόλο, θέλαμε έναν πιο επιθετικό μέσο και ανταποκρίθηκε καλά σήμερα. Γενικά θέλουμε παίκτες με επιθετικά χαρίσματα και στοιχεία. Θα δούμε αν θα χρειαστούμε έξτρα παίκτη σε αυτή τη θέση, θα δούμε μέσα και από τα φιλικά πως θα είμαστε και τι θα χρειαστούμε».

Για το σύστημα που χρησιμοποίησε σήμερα: «Το 3-4-3 δεν είναι ένα σύστημα που θα το αφήσουμε στην άκρη, επειδή σήμερα είχαμε αυτή την απόδοση. Το έχουμε δουλέψει μόνο σε 1-2 προπονήσεις μέχρι τώρα. Είναι μία εναλλακτική ανάλογα με το κάθε παιχνίδι. Θα το δουλέψουμε ξανά, αλλά ο βασικός μας σχηματισμός είναι το 4-4-2 όπως θα παίζουμε και όπως θα παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον Μακ: «Σήμερα ήταν ουσιαστικά η πρώτη σοβαρή προπόνηση του με την ομάδα. Ήταν πολύ επικίνδυνος, ήταν στις φάσεις, δημιούργησε πολλές. Είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζουμε και ξέρουμε τι μπορεί να δώσει».

Για το θέμα του τερματοφύλακα: «Είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς και είναι μεγάλη ανάγκη να αποκτήσουμε άμεσα έναν τερματοφύλακα»

Για τον Ντοριάν Λεβέκ: «Είναι το πρώτο παιχνίδι του, έπαιξε στα αριστερά στο 3-4-3 και δεν είναι σοβαρό και σωστό να σχολιάζουμε έναν παίκτη, μετά από ένα παιχνίδι που παίξαμε ένα σύστημα, το οποίο έχουμε δουλέψει μία μέρα. Μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ