Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Η παράγκα της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού και όλοι οι άλλοι να πα να γ...

Είχε κανείς κάποια αμφιβολία; Η παράγκα ζει και βασιλεύει! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξαφάνισε την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβάλλει στον Ολυμπιακό ο αθλητικός δικαστής της Super League, για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Η Επιτροπή κήρυξε απαράδεκτη την δίωξη που ασκήθηκε στις 16 Μαΐου από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας, προς το οποίο διαβίβασε την υπόθεση για «περαιτέρω ενέργειες», όπως επισημαίνεται.

Αναλυτικά:

«Απόφαση 40/12-7-2017
Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ? αρ. 212/2017 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση.
Κηρύσσει απαράδεκτη την από 16-05-2017 πειθαρχική δίωξη του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες».

Το μόνο που δεν έγραψαν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της παράγκας είναι"Ο Ολυμπιακός να κερδάει και όλοι οι άλλοι να πα να γ@...ν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ