Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Πέλλα: Περιπετειώδης σύλληψη λαθροθήρων με κλεμμένο Ι.Χ.

Σκαντζόχοιροι μέσα στο αυτοκίνητο, πετροπόλεμος με τους αστυνομικούς

Ούτε καν φαντάζονταν πού θα κατέληγε ο έλεγχος που έκαναν σε ένα αυτοκίνητο στην Πέλλα οι άνδρες του μεικτού κλιμακίου της Αστυνομίας. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν τρεις… σκαντζόχοιροι –ευτυχώς, ζωντανοί- και ο 29χρονος που το οδηγούσε ήταν προπομπός ενός κλεμμένου αγροτικού το οποίο πέρασε σαν… σίφουνας από το μπλόκο!

Στην καταδίωξη που ακολούθησε, το αγροτικό εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο και διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί λίγο πριν από το Νησί Πέλλας. Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τους δυο επιβάτες ηλικίας 18 και 20 χρόνων, αλλά δέχθηκαν βροχή από… πέτρες που προκάλεσαν φθορές στο περιπολικό! Ο 18χρονος που τους «βομβάρδισε» προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας, αλλά τον έφτασαν και τον ακινητοποίησαν. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και ο 20χρονος και συνελήφθη.

Το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στην 34χρονη ιδιοκτήτρια του, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα- προπομπός μαζί με τους σκαντζόχοιρους που παραδόθηκαν σε φιλοζωική οργάνωση, για να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση για διακεκριμένη κλοπή, διακεκριμένη φθορά, απείθεια και παραβάσεις της νομοθεσίας περί θήρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ