Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της συντήρησης εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, το οποίο εκτελείται από την αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 321.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πέλλας & Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία. «Η παρέμβαση στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, καλυτερεύει τις συνθήκες διέλευσης οδηγών και κυκλοφορίας οχημάτων. Η γενικότερη βελτίωση του οδικού δικτύου είναι προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε μεθοδικά στην κατεύθυνση αυτή», υπογράμμισε η κ. Αηδονά.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, άμεσα ολοκληρώνεται η συνολική παρέμβαση στην Ε. Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, η οποία περιλαμβάνει την είσοδο και έξοδο της Νέας Πέλλας, τον κόμβο Γουμένισσας και τον κόμβο στο ύψος της εταιρείας «Παυλίδης», ενώ το επόμενο διάστημα οι εργασίες θα «μεταφερθούν» στο οδικό τμήμα της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας – Ριζού. Το έργο περιλαμβάνει αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος και, όπου απαιτείται, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και διαγράμμιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ