Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ο απρόσκλητος επισκέπτης ενός ζευγαριού στην Αυστραλία θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Η Lauren Ansell από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας μαγείρευε δείπνο με τον φίλο της όταν ξαφνικά ένας απρόσκλητος επισκέπτης έκανε την εμφάνισή του στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού τους, γεμίζοντάς τους τρόμο.

Έξω από το κλειστό - ευτυχώς για αυτούς - τζάμι διέκριναν έναν ζωντανό εφιάλτη, τουλάχιστον για όσους υποφέρουν από αραχνοφοβία. Επρόκειτο για μια τεράστια αράχνη-κυνηγό, σε μέγεθος μεγάλου πιάτου, η οποία πάγωσε το αίμα του ζευγαριού αλλά και του κατοικιδίου τους, μια γάτας που δεν έδειχνε διατεθειμένη να πλησιάσει τον επισκέπτη ούτε στα...πέντε μέτρα.



Αν και η συγκεκριμένη αράχνη είναι σχετικά ακίνδυνη για τον άνθρωπο, αφού δαγκώνει μόνο αν προκληθεί, η Lauren αρνιόταν πεισματικά να ανοίξει οποιαδήποτε πόρτα ή παράθυρο όσο καραδοκούσε απ' έξω ο Άραγκογκ (έτσι ονόμασαν την αράχνη από το ομώνυμο πλάσμα στα βιβλία του Χάρι Πότερ).



Αφού εγκλωβίστηκαν για αρκετή ώρα στο σπίτι, ο φίλος της Lauren αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Έτσι προσπάθησε να μαγκώσει τον Άραγκογκ με το τζάμι της μπαλκονόπορτας, προκαλώντας τον τραυματισμό του και τρέποντάς τον σε φυγή.



Το ζευγάρι ανέβασε τις φωτογραφίες του επισκέπτη τους στα social media, οι οποίες έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες και προσέλκυσαν δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που προέτρεψαν το ζευγάρι να... μετακομίσει, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι ο Άραγκογκ σίγουρα θα επιστρέψει για να εκδικηθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ