Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Λάρισα: Το καμουφλάζ των εφοριακών - Τα έχασε ιδιοκτήτης καφετέριας με την αποκάλυψη!

Συνεχίζονται οι έλεγχοι εφοριακών και ορισμένοι εκπλήσσουν για τα καλά. Τα όσα έγιναν στη Λάρισα, δύσκολα θα ξεχαστούν από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας...

Άφωνος έμεινε το πρωί ένας Λαρισαιός ιδιοκτήτης πασίγνωστης αλυσίδας καφέ, όταν τον προσέγγισε ένας άντρας με ενδυμασία τουρίστα και τον ενημέρωσε πως είναι υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών που πραγματοποιεί ελέγχους! Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 08.30, όταν ένα ζευγάρι, ένας άνδρας με βερμούδα και σακίδιο στην πλάτη και μία νεαρή γυναίκα, προσέγγισαν το γνωστό στέκι στο κέντρο της Λάρισας και κάθισαν για να πιουν καφέ.

Λίγο αργότερα όμως, ο «τουρίστας» εφοριακός, ζήτησε τον υπεύθυνο του καταστήματος, στον οποίο και αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα, αρχίζοντας να ελέγχει αποδείξεις και άλλα φορολογικά στοιχεία της επιχείρησης! Το νέο κυκλοφόρησε – όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις – γρήγορα στην αγορά και πολλοί ήταν οι Λαρισαίοι καταστηματάρχες που είχαν το νου τους.

Την κρίση στην Ελλάδα, τους συνεχείς ελέγχους της εφορίας και την δυσκολία των ανθρώπων να ανταποκριθούν στην υψηλή φορολογία που επιβάλει το κράτος, αποτύπωσε σε μία ταινία ο Γιάννης Κρομμυδάκης με την ομάδα του. Διακωμωδώντας την καθημερινότητα των Ελλήνων, παρουσίασαν τον αγώνα των ανθρώπων να κερδίσουν λίγα παραπάνω χρήματα, αδιαφορώντας για τις αποδείξεις, ενώ ζουν με τον φόβο των ελέγχων και των εφοριακών.

Στην ταινία ο εφοριακός μπαίνει σε πολλές περιπτώσεις μασκαρεμένος και στο τέλος αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα και φυσικά το λόγο της επίσκεψής του. Το βίντεο ανέβηκε στο youtube στις 8 Ιούλιου και έκανε γρήγορα το γύρο του διαδικτύου...


Πηγή: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ