Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Τελικά, πάει Ολλανδία ο Ουάρντα!

Ο ΠΑΟΚ έδειξε με τον τρόπο του στον Αμρ Ουάρντα ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά, του ζήτησε να βρει ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, είτε ως δανεικός, είτε με μεταγραφή, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία σοβαρή εξέλιξη.

Ο Αιγύπτιος είχε πεισθεί από τους μάνατζερ του, ότι θα του βρουν ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Ουάρντα, που κρατάει μια από τις πέντε θέσεις ξένων, ζήτησε από τη διοίκηση να μεταβεί στην Ολλανδία και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Η διοίκηση τον τιμώρησε με πρόστιμο 20.000 ευρώ (το υψηλότερο που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό) για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Ολλανδία και υποχρεωτικά θα του επιτρέψει να ξεκινήσει προπονήσεις.

Αυτό δεν σημαίνει ότι υπολογίζεται από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ενώ από την πλευρά της διοίκησης του έχει ξεκαθαριστεί πως στο επόμενο παράπτωμα θα πάει για προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα. «Αν παραμείνει στην ομάδα, φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων και η συμπεριφορά του είναι σωστή, τότε και μόνο κάτι μπορεί ν' αλλάξει στο θέμα του από πλευράς του προπονητή», έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ