Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Ο Κ. Βασάλος και η Ε. Βαλαβάνη απαντούν πρώτη φορά στις φήμες για την σχέση τους!

Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές!

Το θέμα που απασχολεί τους θαυμαστές τους τον τελευταίο καιρό είναι το τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Η αθλητικογράφος και ο πρώην παίκτης των Μαχητών σήμερα δίνουν την απάντησή τους και βάζουν τέλος σε όλες αυτές τις φήμες!

Η Ευρυδίκη πήρε τον λόγο και ξεκίνησε να απαντά σε όλα αυτά που ακούγονται! Συγκεκριμένα είπε: «Γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση όλο αυτό; Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό, και προφανώς θα υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εκείνη τη μέρα είχα πάρει το φαγητό μου, τάιζα Σάρα και Ελισάβετ, και μετά πήγα στην καλύβα των Μαχητών, πήγα να τους προσφέρω φαγητό, ο Κώστας κοιμόταν και ήταν ο Κωνσταντίνος ξύπνιος, και φαίνεται στο πλάνο ότι πάμε να βρούμε τα υπόλοιπα παιδιά που είναι στη θάλασσα. Έχω δηλώσει άπειρες φορές ότι ο Κωνσταντίνος με βοήθησε ψυχολογικά, και δεν είναι τίποτα άλλο από ένας καλός φίλος», δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Βασάλος αμέσως είπε:

«Εγώ θα το σκεφτώ άμα σε θέλω. Δεν πιστεύω στη φιλία άντρα-γυναίκας. Στην ελληνοτουρκική θα δείξει υπό προϋποθέσεις. Δεν έχω φίλες. Φίλους έχω ελάχιστους», δήλωσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ