Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Με μηχανοκίνητη πορεία θα υποδεχτούν τον Τσίπρα οι οπαδοί του Ηρακλή

"Ειδική" υποδοχή στον Τσίπρα ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή την Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη Διαβάστε την ανακοίνωση της "Αυτόνομης Θύρα 10":

«Εχθές 10/7/2017 ο ΗΡΑΚΛΗΣ προσέθεσε το τρίτο αστέρι στη φανέλα. Το τρίτο αστέρι που δε συμβολίζει τίτλους, δε συμβολίζει χαρές, δε συμβολίζει κύπελλα και πρωταθλήματα. Τα δικά μας αστέρια στη φανέλα είναι πολύ πιο δύσκολο να κατακτηθούν από οτι ενα πρωτάθλημα. Τα δικά μας αστέρια είναι σφυρηλατημένα μέσα στους δρόμους, στις πίκρες και στην αγωνία. Ένα κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα μπορούν να αγοραστούν ή να πουληθούν τα δικά μας αστέρια δεν αγοράζονται ούτε πουλιούνται. Τα δικά μας αστέρια δείχνουν ότι στο πέρασμα των δεκαετιών μείναμε αξιοπρεπείς και περήφανοι μέσα σε ένα βούρκο σαπίλας, διαφθοράς και αδικίας.

1980 - 2011 - 2017

Μερικές μέρες μετά την επισφράγιση της αδικίας, στη Θεσσαλονίκη έρχεται ο άνθρωπος ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα τα βάλει με τη διαπλοκή, με τα συμφέροντα, με τη διαφθορά, αλλά τελικά απλά άλλαξε τους ρόλους και τους δρόμους πρόσβασης στο κρατικό χρήμα. Μερικές μέρες μετά την δολοφονία του κοινού περί δικαίου αισθήματος και μάλιστα με βούλα δικαστική έρχεται στη Θεσσαλονίκη αυτός που θα καταργούσε τα μνημόνια, αυτός που θα έπαιζε το ζουρνά και θα χόρευαν οι αγορές, αλλά τελικά βρεθήκαμε με ένα νέο μνημόνιο και με τις αγορές πιο ευχαριστημένες από ποτέ αφού το ξεπούλημα που έχει λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα δεν έχει προηγούμενο. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη αυτός που θα τα έβαζε με τον Σόιμπλε, αλλά τελικά τα κατέβασε ακόμα και μπροστά στον κομπότη. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη αυτός που θα σταματούσε την ανεξέλεγκτη δράση της αστυνομίας όπως αυτή είχε διαμορφωθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά τελικά βιώσαμε μια δυστοπική πραγματικότητα στο γήπεδο μας βγαλμένη από μαύρες δεκαετίες της ελληνικής ιστορίας.

Την Πέμπτη 13/7/2017, λίγες μέρες μετά την πραξικοπηματική πτώση του ΗΡΑΚΛΗ έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο τσίπρας. Για εμάς είναι πρόκληση και μάλιστα μέγιστη, γι αυτό και δεν θα μείνει αναπάντητη.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ στο Κατσάνειο τη Πέμπτη 13/7 στις 18:30 με αυτοκίνητα και μηχανάκια ώστε να διαδηλώσουμε για ακόμα μια φορά για την ιδέα που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ!!!

Το σκύψιμο του κεφαλιού δεν μας ταιριάζει, κλείστε τα αυτιά σας σε όλους αυτούς που θα προσπαθήσουν τις επόμενες μέρες να μας διχάσουν για να μην αντιδράσουμε, είναι ρουφιάνοι και στημένοι. Ακολουθήστε μόνο την καρδιά σας και τη συνείδηση σας!!!

ΠΕΜΠΤΗ 13/7 ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ... ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ