Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Παράτησαν κλεμμένο φορτηγό γεμάτο κλοπιμαία

Οι έρευνες των αστυνομικών ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες ότι, τα ξημερώματα της Παρασκευής, άγνωστοι διέρρηξαν το τουριστικό λεωφορείο ενός 61χρονου

Τα μυστικά δυο νεαρών που συνέλαβαν στα Φάρσαλα μετά από μια σειρά κλοπών προσπαθούν να «ξεκλειδώσουν» οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι βρήκαν πλήθος κλοπιμαία άγνωστης ακόμη προέλευσης μέσα σε ένα Ι.Χ. φορτηγό που είχαν κλέψει.

Οι έρευνες των αστυνομικών ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες ότι, τα ξημερώματα της Παρασκευής, άγνωστοι διέρρηξαν το τουριστικό λεωφορείο ενός 61χρονου και άρπαξαν μερικά τουρκικά νομίσματα, ενώ στη συνέχεια έκλεψαν το Ι.Χ. φορτηγό ενός 43χρονου που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο λεωφορείο και αποπειράθηκαν να «βουτήξουν» διάφορα αντικείμενα από ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων και μια καφετέρια.

Μετά από λίγες ώρες, οι δράστες ηλικίας 27 και 21 χρόνων εντοπίστηκαν στην πόλη και συνελήφθησαν, παρ’ όλο που ο 27χρονος αντιστάθηκε απωθώντας έναν από τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του και στο κλεμμένο φορτηγό που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, υπήρχαν χρυσαφικά, κοσμήματα, εξαρτήματα υπολογιστή, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, ρούχα και παπούτσια που δεν έχει εξακριβωθεί από πού έχουν κλαπεί.

Οι δυο Έλληνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές και αντίσταση, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών. Το κλεμμένο φορτηγό και τα νομίσματα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ