Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Έρχεται το έξυπνο μπουκάλι (video)

Εννοείται ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή και ένα «έξυπνο μπουκάλι». Αλλωστε, σιγά-σιγά αρχίζει να εξαντλείται η λίστα προϊόντων τα οποία παραμένουν «χαζά».
Το HidrateMe είναι λοιπόν ένα έξυπνο μπουκάλι νερού χωρητικότητας 710 ml, το οποίο συγχρονίζεται με το κινητό σου και τσεκάρει πόσο νερό καταναλώνεις, προκειμένου να παραμένεις πάντα επαρκώς ενυδατωμένος.



Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε έναν αισθητήρα που βρίσκεται στο εσωτερικό του μπουκαλιού, το οποίο ελέγχει τη ροή του νερού. Η μπαταρία του διαρκεί έναν χρόνο και μπορείς να την αντικαταστήσεις μόλις αδειάσει. Το app του HidrateMe υποστηρίζει πλατφόρμες iPhone και Android και διαθέτει ένα απλούστατο user interface. Εσύ απλά εισάγεις βασικά στοιχεία σου, όπως το ύψος, το βάρος, την ηλικία και το επίπεδο δραστηριότητάς σου και το app με τη σειρά του υπολογίζει πόσο νερό θα πρέπει να πίνεις σε καθημερινή βάση.


Η καμπάνια του HidrateMe τρέχει για δέκα ακόμα ημέρες στο Kickstarter και έχει μάλιστα ιδιαίτερη απήχηση, καθώς έχει καλύψει περισσότερες από 12 φορές το αρχικό ζητούμενο κεφάλαιο των 31.500 ευρώ. Διατίθεται σε πέντε χρώματα, ενώ ένα μπουκάλι στοιχίζει περίπου 40 ευρώ κατά τη διάρκεια της καμπάνιας. Οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν τον προσεχή Δεκέμβριο.

Και αν είσαι γατόφιλος, ο κόσμος του crowdfunding σού επιφυλάσσει ένα μπόνους αυτή την περίοδο. Το Pura είναι μία έξυπνη ποτίστρα για το αγαπημένο σου αιλουροειδές, η οποία υπολογίζει πόσο νερό καταναλώνει η γάτα σου, προκειμένου να αποφύγεις εγκαίρως δυσάρεστα κρούσματα αφυδάτωσης. Εννοείται ότι συνοδεύεται από app, το οποίο τροφοδοτεί με τις σχετικές πληροφορίες το κινητό σου (Android ή iPhone). Το σχετικό πρότζεκτ τρέχει στην πλατφόρμα του Indiegogo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ