Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ SUPER LEAGUE 2014-2015 ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ - ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Τα κανάλια Novasports, ετοιμάζονται για μια. «όμορφη μέρα» με την έναρξη της Super League! Όλοι οι συνδρομητές Nova 3Play, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα Σάββατο 23, αύριο Κυριακή 24 και την Δευτέρα 25 Αυγούστου σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και τους 9 αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League.

H «όμορφη μέρα» στα κανάλια Novasports, ξεκινάει σήμερα στις 19:15, με την μετάδοση του αγώνα Κέρκυρα - Πανθρακικός από το Novasports 1, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Γιώργου Μαρκόπουλου. 
Την ίδια ώρα, το Novasports 2, θα καλύψει το παιχνίδι ΟΦΗ - Παναιτωλικός, σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Άκη Κουζούλη και του Σπύρου Δημολίτσα. 
Στις 21:30 θα ακολουθήσει η μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD του αγώνα Ολυμπιακός - Νίκη Βόλου, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

Αμέσως μετά το τέλος βραδινού αγώνα θα προβληθεί στις 23:30 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο!» σε παρουσίαση του Ηλία Βλάχου. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα Ολυμπιακός - Νίκη Βόλου, όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββάτου, αλλά και όλα τα τελευταία νέα για τους αγώνες της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ