Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Στην Ελλάδα και στην αγκαλιά καλλονής... αθλητικογράφου «πνίγει» τον πόνο του ο Μπουφόν!

Μετά την αποτυχία της Εθνικής Ιταλίας στο Μουντιάλ, απολαμβάνει τη θάλασσα στη Σκόπελο και την Αλόννησο - Δείτε τον σε... περιπτύξεις με την Ιλάρια Ντ' Αμίκο

Μπορεί η Εθνική Ιταλίας να απογοήτευσε με την πορεία της στο Μουντιάλ, όμως, ο τερματοφύλακας της Juventus, Τζίτζι Μπουφόν, βρήκε την ευκαιρία να πνίξει τον… πόνο του στα γαλάζια νερά των ελληνικών νησιών.

Συντροφιά με τη νέα αγαπημένη του, αθλητικογράφο και παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής, Ιλάρια Ντ' Αμίκο, η οποία φέρει το προσωνύμιο «το κορμί» για προφανείς λόγους, απολαμβάνει την ελληνική φιλοξενία και τις ομορφιές της Σκοπέλου και της Αλοννήσου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, η ρομαντική απόδραση του ζευγαριού στην Ελλάδα έγινε με ένα πολυτελέστατο γιοτ, το οποίο πλέει στις ελληνικές θάλασσες και όπως αναφέρει το ιταλικό περιοδικό «Chi» το κόστος ενοικίασής του αγγίζει τις 38.000 ευρώ την εβδομάδα.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το σκανδαλοθηρικό περιοδικό το ζεύγος απαθανατίζεται σε τρυφερές περιπτύξεις που προδίδουν το πάθος των δύο ερωτευμένων.






















protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ