Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΙΟ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ;

Δεν μιλάμε για τις στιγμές που έχετε πάει μαζί για μπάνιο και στέκεσαι περήφανα δίπλα στην κοπέλα σου, καμαρώνοντας για το κορμί που επιδεικνύει φορώντας το bikini της. Μιλάμε για εκείνες τις φορές που πάει για μπάνιο με τις φίλες της φορώντας το monokini της.

Μεσημέρι Αυγούστου στο γραφείο. Δεν έχεις φύγει ακόμα με άδεια τη στιγμή που η κοπέλα σου βρίσκεται στην Αντίπαρο με τις κολλητές της για διακοπές. Το τηλέφωνό σου χτυπάει και ακούς την κοπέλα σου να σου διηγείται ότι βρίσκεται σε ένα τρομερό πάρτι, που την κάλεσε ένας καλός της φίλος (που δεν τον ξέρεις φυσικά) και διασκεδάζει πάρα πολύ με τις φίλες της φορώντας το seekini της. Το ποιο;

Μην χασμουριέσαι αδιάφορα, φίλε ανυποψίαστε. Οφείλεις να ξέρεις τι είναι αυτό που σου ανέφερε η κοπέλα σου στο τηλέφωνο. Γιατί κάθε ένδυμα που τελειώνει σε -ini, δεν μπορεί να είναι καλό, εκτός κι αν πρόκειται για το Burqini, την νέα μόδα παραλίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο φόβος φυλάει τα έρμα

Για να μην κοιμάσαι όρθιος την ώρα που η κοπέλα σου ποζάρει σχεδόν τσίτσιδη με το νέο της μαγιό μπροστά σε έναν φωτογραφικό φακό κάποιου νησιώτη teddy boy, το MEN 24 σου παρουσιάζει τους διάφορους τύπους γυναικείων μαγιό για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι είναι αυτό που σου λέει η κοπέλα σου.

Πάρε λοιπόν μολύβι και χαρτί, σημείωσε τους τύπους και τις βαθμολογίες μας και βάλε αυτό το σημείωμα στο πορτοφόλι σου. Ώστε να είσαι ψυλλιασμένος ανά πάσα ώρα και στιγμή.



Monokini

Μην πάνε να σε παραπλανήσουν ότι έχει αλλάξει η έννοια του monokini. Όταν μια γυναίκα λέει monokini εννοεί ότι κυκλοφορεί topless φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της. Σπεύσε να επαναφέρεις την τάξη.
Βαθμός επικινδυνότητας: 5/5

Καλύτερα να φορούσε ένα...

Burqini

Έλα, το όνομα δεν σου θυμίζει τίποτα; Είναι η αντίστοιχη μπούρκα αλλά σε μαγιό. Ένα ύφασμα σαν στολή κατάδυσης, τα οποίο καλύπτει όλο το σώμα εκτός από το πρόσωπο.
Βαθμός επικινδυνότητας: 0/5


Seekini

Ο φόβος και ο τρόμος σε συνδυασμό τους ενός. Ως seekini αναφέρονται εκείνα τα μαγιό τα οποία είναι διαφανή και δεν αφήνουν τίποτα στην φαντασία, απ’ ότι καταλαβαίνεις.
Βαθμός επικινδυνότητας: 5/5

Καλύτερα να φορούσε ένα...

Tankini

Κάτσε χαλαρός στην καρέκλα και μην ανησυχείς καθόλου. Το tankini είναι εκείνο το μαγιό που στο πάνω μέρος βρίσκεται ένα μπλουζάκι με τιράντες. Μοιάζει με λάθος αλλά χρησιμοποιείται κυρίως από γυναίκες που δεν θέλουν για κάποιο λόγο να εκτεθεί η κοιλιά τους.
Βαθμός επικινδυνότητας: 2/5


Thong Bikini

Προσοχή-προσοχή. Όταν ο Sisqo τραγουδούσε το Thong Song, πολλές γυναίκες έπαιρναν ιδέες. Μιλάμε για τα G-string και τα T-string από κάτω μέρη του μαγιό. Αν και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες που βλέπεις να κυκλοφορούν με μόνο ένα κορδόνι να καλύπτει τα οπίσθιά τους, δεν θα της ενέκρινε και η μαμά σου.
Βαθμός επικινδυνότητας: 4/5

Καλύτερα να φορούσε ένα...

Trikini

Ωραιότατο μαγιό που όχι μόνο καλύπτει πάνω και κάτω μέρος αλλά συνδέει και τα δύο μέρη με ακόμα περισσότερο ύφασμα. Η αλήθεια είναι ότι ένα πολύ ωραίο σώμα, αυτό το μαγιό μπορεί να το αναδείξει.
Βαθμός επικινδυνότητας: 2/5


Microkini

Τα συναντάς κυρίως στα βίντεο που τσεκάρεις από το ετήσιο Spring Break των Αμερικανικών Κολλεγίων καθώς δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε νορμάλ και καθωσπρέπει κορίτσια.
Βαθμός επικινδυνότητας: 4/5

Καλύτερα να φορούσε ένα...

Bikini

Είναι το απλό κλασικό μπικίνι που ξέρεις αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Μην είσαι υπερβολικός. Δεν χρειάζεται ολόσωμο μαγιό. Κι ένα απλό μπικίνι να φοράει η κοπέλα σου, καλό είναι.
Βαθμός επικινδυνότητας: 2/5


Sling Bikini

Δυστυχώς η εικόνα του Borat να φοράει ένα sling bikini έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη κάθε άνδρα. Είναι το μαγιό που ξεκινάει σαν πολύ λεπτό τρίγωνο κάτω και δύο μεγάλες τιράντες καλύπτουν αμυδρά το στήθος.
Βαθμός επικινδυνότητας: 5/5

Καλύτερα να φορούσε ένα...

String Bikini

Μιλάμε για το μπικίνι το οποίο απλά στηρίζεται σε κορδόνια. Μην σε μπερδεύει ο όρος string γιατί πρόκειται για μαγιό τριγωνάκι, τόσο στο στήθος όσο και κάτω (μπροστά και πίσω). Απλά τα τρίγωνα αυτά στηρίζονται μεταξύ τους με λεπτά κορδόνια τα οποία αφήνουν μόνο τα πλαϊνά να φανούν.
Βαθμός επικινδυνότητας: 3/5

Συμφωνείς ε; Πήγαινε. Άντε τώρα να σε δω πώς θα καταφέρεις να μην βάλει το sling bikini της...




"Αφιέρωμα" του men24.gr

1 σχόλιο:

  1. Hi therе, eѵerytҺing is going fine here and ofcourse
    every one is sharinց facts, that's actually excellent,
    keep up writinǥ.

    My websіte ... Scott Tucker CBS Is usually Grsat If youս Searcfh
    Ev [scotttuckercbs775.tumblr.com]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ