Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Οι ερωτικές περιπτύξεις ζευγαριού προκάλεσαν πλημμύρα σε σιδηροδρομικό δίκτυο της Μελβούρνης και εκκένωση δύο σταθμών


Η πλημμύρα στις γραμμές του City Loop της Μελβούρνης (υπόγειο σιδηροδρομικό δίκτυο στην περιοχή CBD), που οδήγησε στην εκκένωση δύο σταθμών και την ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών την περασμένη εβδομάδα, δεν προκλήθηκε από βανδαλισμό, όπως είχε θεωρηθεί αρχικά, αλλά από τις... ερωτικές περιπτύξεις ενός ασυγκράτητου ζευγαριού!

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, οι Αρχές έδωσαν εντολή να εκκενωθούν οι σταθμοί Melbourne Central και Flagstaf, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια. Σύμφωνα με τον Guardian, η εκκένωση πραγματοποιήθηκε σε ώρα μεγάλης κίνησης, αφού μόλις είχε ολοκληρωθεί η μεγάλη συναυλία της Ολίβια Ροντρίγκο και οι μουσικόφιλοι προσπαθούσαν μαζικά να επιστρέψουν σπίτι με το τρένο.

Παρόλο που τα πρώτα στοιχεία «έδειχναν» βανδαλισμό στο σύστημα καταιονισμού που προκάλεσε την πλημμύρα, η εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν μια διαφορετική εικόνα. Σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών για τα ΜΜΜ της Βικτόρια, οι στιγμές πάθους που έζησε ένα ζευγάρι κάτω από μια σκάλα στο υπόγειο δίκτυο είχαν ως αποτέλεσμα να αποκολληθεί ένα σπρίνκλερ.

«Η πλημμύρα ήταν εκτεταμένη και θα ακολουθήσει περαιτέρω έρευνα από την αστυνομία. Ίσως η σκάλα στο μετρό να μην είναι και το πιο κατάλληλο μέρος για να καταλήξεις μετά από ένα ρομαντικό δείπνο» δήλωσε ο Ντάνι Πίρσον σε δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή εχθές.

Στις Αρχές της εβδομάδας, η τοπική αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες ενός άνδρα και μιας γυναίκας, λέγοντας ότι αναζητούνται προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα σχετικά με το περιστατικό. Οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής αναφέρουν πως τα δύο άτομα απέκτησαν πρόσβαση σε σκάλα που συνδέει δύο αποβάθρες στον σταθμό Melbourne Central στις 10.40 το βράδυ και κατόπιν προκάλεσαν ζημιά σε ένα σπρίνκλερ και έναν σωλήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ