Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Λεηλάτησαν μαγαζί και έκλεψαν 100 παπούτσια για το δεξί πόδι – Ο ιδιοκτήτης τούς έβλεπε ζωντανά από τις κάμερες


Τρία άτομα λεηλάτησαν μια επιχείρηση με προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, κλέβοντας μεταξύ άλλων και 100 παπούτσια για το δεξί πόδι. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης τούς έβλεπε ζωντανά από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει έγκαιρα.

Η New York Post έγραψε ότι το χτύπημα έγινε στο μαγαζί Sole Bros στο κέντρο του Σινσινάτι στο Οχάιο γύρω στις 2 τα ξημερώματα στις 8 Οκτωβρίου. Ο Hunter Emigh, ιδιοκτήτης της επιχείρησης κοιμόταν, όταν τον ξύπνησαν οι ειδοποιήσεις στο κινητό του από το σύστημα παρακολούθησης.

Τότε, είδε δύο άτομα να κάνουν φύλλο και φτερό το μαγαζί του, ενώ μια γυναίκα καθόταν έξω και κρατούσε τσίλιες. Η ληστεία διήρκησε συνολικά 19 λεπτά και η ζημιά υπολογίζεται πως ξεπερνάει τις 45.000 δολάρια.

Σύμφωνα με την απογραφή που έκανε μετά τη ληστεία, οι κλέφτες πήραν σχεδόν όλα τα ρούχα, πολλά ζευγάρια παπούτσια και αξεσουάρ, ενώ λεηλάτησαν και το γραφείο του. Μάλιστα, έκλεψαν και 100 παπούτσια για το δεξί πόδι από τη βιτρίνα.
Επίσης, κρατούσαν μπουκάλια στα χέρια και έμοιαζαν μεθυσμένοι, ενώ κάποιες στιγμές σταματούσαν το πλιάτσικο και κοιτούσαν τις κάμερες, όπου γελούσαν και έκαναν γκριμάτσες.

Μέχρι στιγμής, διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό τους, με τον Emigh να υποστηρίζει ότι θα βάλει λουκέτο, λόγω οικομομικών προβλημάτων που ήδη αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα η ληστεία να είναι το τελειωτικό χτύπημα.

«Τα έβγαζα πέρα ούτως ή άλλως, αλλά τώρα δεν μπορώ να συνεχίσω. Τη μέρα μετά τη ληστεία, έπιασα όλους τους υπαλλήλους μου και είπα: “Παιδιά θα βάλω λουκέτο”», δήλωσε σε δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ