Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα φωτογραφία δείχνει «UFO» να αιωρείται πάνω από τον Καναδά: Καταρρίφθηκε από αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος


Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας αναζωπύρωσε τις συζητήσεις και τις ανησυχίες γύρω από τη σειρά των UFO που έχουν παρατηρηθεί στον ουρανό της Βόρειας Αμερικής.

Μια πρόσφατα δημοσιευμένη εικόνα ενός UFO που καταρρίφθηκε από αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος πάνω από τον Καναδά τον Φεβρουάριο του 2023 έχει προκαλέσει περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με το μυστηριώδες αντικείμενο που εντοπίστηκε να αιωρείται πάνω από το Γιούκον.

Η φωτογραφία, την οποία απέκτησε το CTVNews μέσω αιτήματος παροχής πληροφοριών στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας του Καναδά, δείχνει το «κυλινδρικό» αντικείμενο να αιωρείται στα 40.000 πόδια λίγες ημέρες πριν από την κατάρριψή του.
Το UFO, που αρχικά περιγράφηκε ως «ύποπτο αερόστατο», είχε εντοπιστεί επί οκτώ ημέρες, εμφανιζόμενο αρχικά πάνω από την Αλάσκα πριν περάσει στον εναέριο χώρο του Καναδά. Στις 11 Φεβρουαρίου 2023, ο πρωθυπουργός Justin Trudeau ενέκρινε την καταστροφή του αντικειμένου. Ένα αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος F-22 εκτέλεσε την εντολή λίγο μετά τις 4:50 μ.μ., καταστρέφοντας το αντικείμενο καθώς συνέχιζε να κινείται πάνω από την αχανή καναδική έρημο.

Εκείνη την εποχή, το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο περιγράφηκε από αξιωματούχους ως «μικρό, μεταλλικό μπαλόνι με δεμένο φορτίο», προκαλώντας περιέργεια και εικασίες για τον σκοπό και την προέλευσή του.

Αυτά τα εναέρια αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που φωτογραφήθηκε πάνω από τον Καναδά, ήταν όλα σημαντικά μικρότερα από το ύποπτο κινεζικό κατασκοπευτικό αερόστατο που είχε γίνει πρωτοσέλιδο στις αρχές του μήνα. Εκείνο το αερόστατο είχε διασχίσει από την Αλάσκα τις Ηνωμένες Πολιτείες προτού καταρριφθεί από τον αμερικανικό στρατό πάνω από τη Νότια Καρολίνα στις 4 Φεβρουαρίου 2023.
Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας αναζωπύρωσε τις συζητήσεις και τις ανησυχίες γύρω από τη σειρά των UFO που έχουν παρατηρηθεί στον ουρανό της Βόρειας Αμερικής. Ενώ οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνεχίζουν να υποβαθμίζουν την πιθανότητα εξωγήινης προέλευσης, πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα σχετικά με το τι ακριβώς ήταν αυτά τα αντικείμενα και από πού προέρχονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ