Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Βόμβα από Telegraph: Η Μάντσεστερ Σίτι θα αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις αν κριθεί ένοχη


Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για 115 οικονομικές παραβιάσεις από το 2008 μέχρι το 2019 και η ακρόαση έχει αρχίσει από τη Δευτέρα (16/9), με την Telegraph να αναφέρεται στο θέμα και να υποστηρίζει ότι η ομάδα θα αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει αν κριθεί ένοχη.

Είναι μια υπόθεση που μπορεί να προκαλέσει σεισμό στην Premier League, στην οποία η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κυριαρχεί εδώ και χρόνια. Μια υπόθεση για την οποία, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών, είναι πιθανό ακόμη και το ενδεχόμενο υποβιβασμού.

Η Telegraph, όμως, με σημερινό (19/9) ρεπορτάζ για το θέμα, δίνει μια άλλη διάσταση αφού κάνει λόγο για αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι, αν φυσικά κριθεί ένοχη, από όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο, το Carabao Cup και φυσικά το Champions League ενώ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα γίνει το καλοκαίρι του 2025.

Η Σίτι, ως γνωστόν, κατηγορείται για 115 οικονομικές παραβιάσεις από το 2008 μέχρι και το 2019 και η απόφαση, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, αναμένεται τους επόμενους μήνες και πιο συγκεκριμένα την άνοιξη του 2025.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ