Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Εντάσεις με το καλημέρα στο Survivor: «Μην μου λες ειρωνικά ''σας παρακαλώ περάστε''» (βίντεο)


Με συγκρούσεις και εντάσεις αρχίζει το νέο Survivor.

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του φετινού Survivor, με τους τηλεθεατές να παίρνουν μια πρώτη γεύση από τους νέους παίκτες αλλά και το νέο format.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα (16/9, 21:00) και φέτος όλα αλλάζουν. «Ήρθε η ώρα το Survivor να επιστρέψει στις ρίζες του. Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός.

«Ήρθε η ώρα για ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και χωρίς γνωστούς κανόνες», συνεχίζει ο παρουσιαστής του Survivor. «Είστε στο πιο δύσκολο τηλεοπτικό πρόγραμμα επιβίωσης του κόσμου», λέει στους παίκτες την ώρα που τρέχουν μέσα στη θάλασσα για την πρώτη τους δοκιμασία.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από το trailer δεν λείπουν και οι εντάσεις, οι οποίες έρχονται με το... καλημέρα. «Παρακαλώ περάστε», λέει ο Άγγελος Τσάκας στην Γεσθημανή Κουτουζόγλου, η οποία του απαντάει σε έντονο ύφος: «Μην μου λες εμένα ''παρακαλώ περάστε'', όπως το είπες ειρωνικά», με την κατάσταση να δείχνει έκρυθμη.

Πράσινοι και κίτρινοι προσπαθούν να βρουν τα πρώτα τους πατήματα στο νησί και οι δοκιμασίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν μόνο εύκολες δεν είναι. «Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το Survivor», λέει στο τέλος του trailer o Γιώργος Λιανός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ