Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Οι σημαντικότεροι πρεσβευτές της STEAM εκπαίδευσης στο 2ο NOESIS STEAMLAND 24


Οι σημαντικότεροι πρεσβευτές της STEAM εκπαίδευσης στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα βρεθούν στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας –ΝΟΗΣΙΣ, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στο 2ο NOESIS STEAMLAND 24, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά και γονείς να εξερευνήσουν τις δεξιότητες του μέλλοντος και μέσα από παρουσιάσεις, εργαστήρια και workshops να επιλέξουν την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητά τους στοχεύοντας στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των ταλέντων τους.

Επιστημονικοί φορείς, πανεπιστημιακές σχολές, Δήμοι, ΚΔΑΠ, εταιρίες και εκπαιδευτήρια, μεταξύ των οποίων η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, η Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης, το Ελληνικό Κολλέγιο, τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, το Κολλέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ, τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, το ΚΔΒΜ Datalabs, η Robotsetgo εκπαιδευτική ρομποτική, η Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης, το STEM Education, το ΚΔΑΠ "Η αχτένιστη αλεπού", το SKYLENE Science Kids Academy, το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Φιλαράκια, το ESA-ESERO Greece, η MENSA Greece, το Ωδείο Βορείου Ελλάδος, το ΑΓΩ - AGOGREECE Academy Of Computational Arts, το Isometrics, το Playwise, το ΚΔΑΠ Δήμος Νεάπολης-Συκέων και ο Δήμος Θέρμης, θα βρίσκονται από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, τόσο στον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό χώρο του ΝΟΗΣΙΣ, όπου θα πραγματοποιηθούν ποικίλες δράσεις, όπως ρομποτικά εργαστήρια, επιστημονικά πειράματα, παρουσιάσεις δορυφόρων, 3D εκτυπώσεις, δημιουργικά εργαστήρια και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Η γενική είσοδος κοστίζει 1 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το ΝΟΗΣΙΣ θα λειτουργεί κανονικά, αλλά με μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ για κάθε προβολή Πλανηταρίου, Κοσμοθεάτρου και Προσομοιωτή, καθώς και για την είσοδο στο Μουσείο Τεχνολογίας. Δεν θα ισχύσουν ημερήσια εισιτήρια.

Για το πρόγραμμα προβολών πατήστε εδώ.

Αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του NOESIS STEAMLAND 24 https://steamland.gr/ που ενημερώνεται συνεχώς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ