Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

«OPEN Kitchen», με την Ντίνα Νικολάου - Πρεμιέρα σήμερα στις 16:50, tι θα δούμε αυτή την εβδομάδα


Το «OPEN KITCHEN» έρχεται και κάνει σήμερα Δευτέρα στις 16:50 με τα πιο νόστιμα πιάτα και τις καλύτερες γαστρονομικές προτάσεις!

Η Ντίνα Νικολάου ανανεωμένη, με φρέσκες ιδέες και αστείρευτη διάθεση, μπαίνει στην ολοκαίνουργια κουζίνα της και θα μας κρατάει καθημερινά συντροφιά με τα πιο απλά, αλλά και τα πιο γευστικά μαγειρέματα.

Σήμερα, η αγαπημένη chef κάνει πρεμιέρα με το πιο «trendy hack» των social media: tortilla με τυρί κρέμα, αβοκάντο & αβγό. Στη συνέχεια, υποδέχεται στην αυλή μικρούς φίλους και τους ετοιμάζει παιδικά ζυμαρικά. Τέλος, κάνει το πιο λαχταριστό BBQ με τα πιο ζουμερά και απολαυστικά μοσχαρίσια σουβλάκια, με λαχανικά και χειροποίητες πίτες.

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, μας καλησπερίζει από το BBQ του σπιτιού της, με τα πιο υγιεινά και εναλλακτικά burger: Vegan burger με σπιτική coleslaw. Στη συνέχεια, μαθαίνουμε πώς να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στο BBQ. Τέλος, μέσα από την κουζίνα της απολαμβάνουμε τα πιο λαχταριστά pancakes με μπανάνα και σοκολάτα, χωρίς ενοχές.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η Ντίνα ετοιμάζει μία πεντανόστιμη alla puttanesca με linguini και χταπόδι, με άρωμα Ιταλίας. Ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης μας αποκαλύπτει μυστικά και ψέματα γύρω από τον πιο διάσημο μεσογειακό καρπό, την ελιά, ενώ η Ντίνα μας γλυκαίνει με το πιο μοσχομυριστό κέικ πορτοκαλιού.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου απολαμβάνουμε μια πεντανόστιμη μελιτζανόπιτα με χωριάτικο φύλλο. Στη συνέχεια, ο Πέτρος Πανούτσος, υπέρμαχος των βιολογικών και παραδοσιακών καλλιεργειών,  δείχνει πώς να φτιάξουμε το δικό μας οικιακό μποστάνι και τέλος, γευόμαστε τα πιο ελαφριά και απολαυστικά σουτζουκάκια κοτόπουλου με ελιές.

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, το μενού έχει κριθαρότο με κοτόπουλο, φέτα και φινόκιο. Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης θα μας μιλήσει για τα οφέλη των καυτερών μπαχαρικών όπως το πιπέρι, και τέλος η Ντίνα θα μας πάει μέχρι το BBQ του σπιτιού της για να μας κεράσει το απόλυτο steak sandwich.

Ένα αναπάντεχα νόστιμο ταξίδι μόλις ξεκινά!

«OPEN KITCHEN», με την Ντίνα Νικολάου

Πρεμιέρα, σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ