Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Κοπέλα αποκάλυψε ότι έχει εμμονή με τα ψαλίδια: «Δεν είμαι επικίνδυνη»


Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο μιας content creator, η οποία αποκάλυψε το μοναδικό της χόμπι.

Μια γυναίκα από το Λονδίνο έχει γίνει viral για την ασυνήθιστη εμμονή της με τη συλλογή ψαλιδιών, αφήνοντας πολλούς από τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμβρόντητους.

Η Cydney Harding, η οποία έχει συγκεντρώσει μια συλλογή από πάνω από 300 ζευγάρια ψαλίδια, μοιράζεται το πάθος της για αυτά τα κοφτερά εργαλεία με τους 42.000 ακολούθους της στο TikTok, όπου δημοσιεύει τακτικά βίντεο «unboxing» και κριτικές για τα τελευταία της ευρήματα.

Η γοητεία της Harding για τα ψαλίδια ξεκίνησε σε ηλικία 11 ετών, όταν άρχισε να τα κλέβει από τα σχολικά ντουλάπια, βάζοντάς τα κρυφά στις τσέπες του σακιδίου της. Τώρα, η συλλογή της περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά ζευγάρια, όπως «goth» ψαλίδια, σχέδια εμπνευσμένα από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και vintage κομμάτια. Παρά την ασυνήθιστη φύση του χόμπι της, η Harding επιμένει ότι δεν είναι επικίνδυνη - απλά βρίσκει τα ψαλίδια «cool».

Σε μια πρόσφατη εξομολόγηση στο TikTok, η Harding εξήγησε τον ψυχαναγκασμό της: «Δεν μπορώ να σταματήσω να αγοράζω ψαλίδια. Απλά τα αγαπώ πάρα πολύ. Βλέπω ένα ζευγάρι και τα χρειάζομαι».

Η συλλογή της Harding έχει ιντριγκάρει τους ακολούθους της στο TikTok, με πολλούς να εκφράζουν ένα μείγμα σύγχυσης και θαυμασμού για την αφοσίωσή της σε ένα τόσο εξειδικευμένο χόμπι. Ενώ κάποιοι μπορεί να θεωρούν το πάθος της παράξενο, ο ενθουσιασμός της και η λεπτομερής γνώση των διαφορετικών τύπων ψαλιδιών της έχουν κερδίσει μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών.

Το ασυνήθιστο χόμπι της Harding αντικατοπτρίζει επίσης μια ευρύτερη τάση των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έλκονται από μοναδικές και προσωπικές συλλογές, αναδεικνύοντας τη δύναμη των εξειδικευμένων ενδιαφερόντων στη δημιουργία διαδικτυακών κοινοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ