Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Η τέλεια ομελέτα φούρνου με ζαμπόν και τυρί


Πανεύκολη και πεντανόστιμη και γρήγορη λύση για ένα ελαφρύ γεύμα.

Υλικά
  • 8 αβγά
  • 1 κούπα γάλα
  • αλάτι και πιπέρι
  • 2 κούπες ψιλοκομμένο ζαμπόν
  • 1 κούπα τριμμένο κίτρινο τυρί της επιλογής σας

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C.
Χτυπήστε τα αβγά σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να αναμειχθούν τέλεια και να γίνουν ένα αφρώδες, πηχτό μείγμα. Προσθέστε το γάλα και αλατοπιπερώστε κατά βούληση. Ανακατέψτε καλά. Προσθέστε το ζαμπόν και έπειτα το τυρί και ανακατέψτε καλά.
Ρίξτε το μείγμα μ΄σα σε ένα καλά λαδωμένο πιρέξ και ψήστε το για 50 με 60 λεπτά, μέχρι η επιφάνεια να πάρει χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ