Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Θρίλερ με διάσημο μοντέλο της Ελβετίας: Την σκότωσε ο σύζυγός της και μετά την πολτοποίησε σε μπλέντερ


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της Kristina Joksimovic.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για τον θάνατο της πρώην Μις Ελβετία, Kristina Joksimovic. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή τον περασμένο Φεβρουάριο κοντά στη Βασιλεία. Η 38χρονη δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της.

Ο 41χρονος σύζυγός της, ο οποίος κατονομάστηκε μόνο με το ψευδώνυμο Thomas στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, βρέθηκε την Τετάρτη (11/9) στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάνης, όπου απορρίφθηκε η έφεση για απελευθέρωση από την κράτηση, αφού παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του.


Ωστόσο, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έγιναν γνωστές για την δολοφονία της. Το βράδυ πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (13 Φεβρουαρίου), η μητέρα δύο παιδιών ανακαλύφθηκε νεκρή από έναν «τρίτο», ανέφερε τότε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Οι αρχές ισχυρίζονται ότι ο Thomas στραγγάλισε τη γυναίκα του πριν κόψει το σώμα της σε μικρά κομμάτια, χρησιμοποιώντας μαχαίρι, πριόνι και ψαλίδι κήπου. Στη συνέχεια, τα μέρη του σώματος πολτοποιήθηκαν με ένα μπλέντερ και διαλύθηκαν σε χημικό διάλυμα, ανέφερε η τοπική εφημερίδα Blick.


Ο 41χρονος που ομολόγησε ότι στραγγάλισε και διαμέλισε το σώμα της συζύγου του, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση μανίας, εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος έκρινε ότι υπάρχουν ενδείξεις ψυχικής ασθένειας.

Το θύμα είχε κερδίσει το διαγωνισμό Μις Βορειοδυτική Ελβετία το 2003 και συνέχισε να είναι φιναλίστ στον διαγωνισμό Μις Ελβετία το 2008.

Η Kristina και ο Thomas παντρεύτηκαν το 2017 και ζούσαν κοντά στη Βασιλεία μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ