Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Γυναίκες και Ηγεσία 3.0 - Εκπαίδευση, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα


Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου από τις 13:00 έως στις 15:00, στο open stage του ΕΒΕΑ στο περίπτερο 17, εκδήλωση Γυναίκες και Ηγεσία 3.0 – Εκπαίδευση, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα.

 
Σε ένα γεμάτο δίωρο θα συζητηθούν οι δράσεις των γυναικών στην έρευνα, στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα και στις εταιρικές και θεσμικές πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση των γυναικών στο επιχειρείν.
     
     
    ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
     
     
    ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
     
     
     
    Υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας
    Υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας
     
    Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της ημερίδας με θέμα «Η προστασία της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ως μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων», που πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 2024 στις εγκαταστάσεις της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας.
     
    Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, υπεγράφη μεταξύ του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, Μνημόνιο συνεργασίας θέτοντας ένα κοινό πλαίσιο δράσης για την υλοποίηση στρατηγικών στόχων για την προστασία βιομηχανικών δικαιωμάτων και αποτελεσμάτων της καινοτομικής δραστηριότητας.
       
       
      ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
       
       
       
      🍻 AI Συζητήσεις με Παγωμένες Μπύρες 🍻
      🍻 AI Συζητήσεις με Παγωμένες Μπύρες 🍻
       
      Στις 9 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε το AI Community Meetup στις εγκαταστάσεις της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που συγκέντρωσε ακαδημαϊκούς, startuppers, ερευνητές και επιχειρηματικούς ηγέτες, με στόχο τη συζήτηση γύρω από το μέλλον της Tεχνητής Nοημοσύνης.
       
      Η εκδήλωση διαμορφώθηκε μέσα από συζητήσεις, που συντόνιζαν ο κ. Δημήτριος Γερογιάννης, ενεργό μέλος του οικοσυστήματος Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα και διοργανωτής της συνάντησης AIandBeers, και κ. Ορέστης Τρασανίδης, επικεφαλής του κόμβου του EIT Digital, που εστίασαν σε καίρια ερωτήματα, όπως:
       
         
         
        ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
         
         
         
        15ος Διαγωνισμός ΝΒG Business Seeds
        15ος Διαγωνισμός ΝΒG Business Seeds
         
        Γίνε και εσύ μέρος ενός θεσμού! Ξεχώρισε με τη συμμετοχή σου!
         
        Η Εθνική Τράπεζα σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον 15ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας. Πρόκειται για τον μακροβιότερο Διαγωνισμό Καινοτομίας ελληνικού φορέα, στον οποίο έχουν ήδη συμμετάσχει 8.223 συμμετέχοντες.
         
        Σκοπός του Διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει πρωτότυπες ιδέες, ερευνητικά αποτελέσματα, επιχειρηματικά σχέδια και εταιρείες, που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις σε θέματα χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (Fintech), ψηφιακής επιχειρηματικότητας, προηγμένων Τεχνολογιών & AΙ, Περιβάλλοντος/Κλιματικής Αλλαγής, Κοινωνίας & Διακυβέρνησης (ΕSG), συμπεριλαμβανομένων των τομέων Χρηματοοικονομικού Εγγραμματισμού & Χρηματοοικονομικής Ενδυνάμωσης και γενικότερα στην προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.
           
           
          ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
           
          Απολογισμός 2024
           
          ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ Α.Ε.
          Φιλικής Εταιρείας 12 & Ι. Τσιμισκή,
          ΤΚ 54621 Θεσσαλονίκη
           

          Δεν υπάρχουν σχόλια:

          Δημοσίευση σχολίου

          ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ