Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

"Ο ελληνικός κόσμος στον 21ο αιώνα", Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη


Ο Ελληνικός Κόσμος στον 21ο Αιώνα (hellasnewdialogue21.gr), το ιστολόγιο anixneuseis.gr και η ψηφιακή τηλεόραση Anixneuseis WebTV, οργανώνουν τον 1ο Δημόσιο Διάλογο το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Μ.Αναγνωστάκη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ώρα έναρξης 16:00.

Στην εκδήλωση θα παρέμβουν και θα μιλήσουν έμπειροι διπλωμάτες, νομικοί, στρατιωτικοί, οικονομολόγοι, αρχιτέκτονες, ιατροί, ανθρωπολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες, ιστορικοί. Θα συζητηθούν κρίσιμα ζητήματα του σύγχρονου ελλαδικού κοινωνικού και πολιτικού βίου όπως η δημόσια υγεία, οι προκλήσεις στην εξωτερική πολιτική και άμυνα, ανάπτυξη και περιφερειακή ανασυγκρότηση του κράτους.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η livemedia. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την livemedia στον σύνδεσμο: https://www.livemedia.gr/publicdiscussion24

Χορηγός του ακουστικού εξοπλισμού είναι η Electrologic.

Την εκδήλωση στηρίζουν η Εφημερίδα Εύξεινος Πόντος, η πρωτοβουλία Κοινόν Κοζανιτών, το περιοδικό Κοινοτιστής, η εταιρεία περιβαλλοντικής έρευνας terraSolutions, το Διεπιστημονικό Εργαστήριο Παρευξείνιων και Μεσογειακών Μελετών του ΑΠΘ, η θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας mind Spark, ο οργανισμός Ο.Π.Ε.Δ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης).

Ο Ελληνικός Κόσμος στον 21ο Αιώνα είναι μια πλατφόρμα δημοσίου διαλόγου και δικτύωσης. Η πλατφόρμα θέλει να αναδείξει τα καίρια ζητήματα του ελληνισμού στη κέντρο της δημόσιας συζήτησης στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στη διασπορά και να φέρει σε επικοινωνία και συνεργασία τις παραγωγικές δυνάμεις του ελληνικού κόσμου.
Θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά και θα παρακαλούσαμε για την διάχυση της πληροφορίας.
Με εκτίμηση
Ν.Μιχαηλίδης
Συντονιστής πλατφόρμας "Ο ελληνικός κόσμος στον 21ο αιώνα"
hellasnewdialogue21.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ