Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Τα δυο απόλυτα κόλπα για να μην σας κολλήσουν τα κρεατικά στη σχάρα


Υπάρχει ένα σούπερ κόλπο που θα μετατρέψει τη σχάρα σας στο λεπτό από απλή σε αντικολλητική.

Το μοναδικό υλικό που θα χρειαστείτε είναι ένα κρεμμύδι.

Ζεστάνετε τη σχάρα σας όπως κάνετε συνήθως πριν ξεκινήσετε το ψήσιμο και μόλις ζεσταθεί καλά πάρτε μισό κρεμμύδι και τρίψτε την κομμένη πλευρά στη ζεστή σχάρα.

Έτσι δεν πρόκειται να κολλήσει ξανά τίποτα στη σχάρα σας.


Και ακόμη ΚΑΛΥΤΕΡΑ με πατάτα!

Κόψτε μια πατάτα στη μέση, καρφώστε την με ένα πιρούνι και μόλις ζεστάνουν τα κάρβουνα τρίψτε την πατάτα πάνω στη σχάρα. Μόλις ακούσετε κάτι να τσιρτσιρίζει, είστε έτοιμοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ