Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Άγριο ξύλο στον άερα: Αντάλλαξαν γροθιές για μια θέση (βίντεο)


Ο καβγάς κατά τη διάρκεια της πτήσης αποτελεί μια έντονη υπενθύμιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει το προσωπικό των αεροπορικών εταιρειών για τη διατήρηση της τάξης και τη διασφάλιση της ασφάλειας των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Μια πτήση μεγάλης διάρκειας ρουτίνας από την Ταϊβάν στην Καλιφόρνια πήρε χαοτική τροπή όταν ξέσπασε καβγάς στον αέρα μεταξύ επιβατών για ένα κλεμμένο κάθισμα, στέλνοντας σοκ στην καμπίνα.

Το δραματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε μόλις λίγες ώρες μετά την έναρξη του 11ωρου ταξιδιού την Τρίτη και καταγράφηκε σε βίντεο που κυκλοφόρησε γρήγορα στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με αναφορές του What'sTheJam, ο καβγάς προήλθε από την απόφαση ενός επιβάτη να αλλάξει θέση λόγω ανησυχιών για τον βήχα του ανθρώπου που βρισκόταν δίπλα του.
Σε μια τολμηρή κίνηση, ο επιβάτης κατέλαβε τη θέση ενός άλλου ταξιδιώτη, προκαλώντας αντιπαράθεση όταν επέστρεψε ο αρχικός επιβάτης. Οι εντάσεις κλιμακώθηκαν καθώς ο θιγόμενος επιβάτης ζήτησε το λόγο, με αποτέλεσμα να προκληθεί σωματική συμπλοκή.

Τα πλάνα δείχνουν να ανταλλάσσονται γροθιές, καθώς οι αεροσυνοδοί σπεύδουν στο σημείο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Παρά τις προσπάθειές τους, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Μέσα στο χάος, κραυγές αντηχούσαν στην καμπίνα, καθώς οι επιβάτες κοιτούσαν με δυσπιστία, βλέποντας τον καβγά να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Με τη βοήθεια των συνεπιβατών, το πλήρωμα κατάφερε τελικά να χωρίσει τους διαπληκτικούς επιβάτες, δίνοντας τέλος στη διαμάχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ