Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Έκλεισε ραντεβού στο νοσοκομείο και όταν πήγε της είπαν ότι ήταν νεκρή


Μια μακάβρια έκπληξη περίμενε μια γυναίκα στη Βρετανία όταν κλήθηκε να πάει στο νοσοκομείο μετά από ραντεβού που είχε κλείσει. Όταν έφτασε στη ρεσεψιόν, ο υπάλληλος την ενημέρωσε ότι ήταν νεκρή τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Η 62χρονη συνταξιούχος που συνοδευόταν από τον σύζυγό της έπαθε σοκ στο άκουσμα ότι... είχε πεθάνει. Μιλώντας στο BBC News για την περίεργη περιπέτεια που έζησε, η Susan Johnson τόνισε: «Τους έδωσα τα στοιχεία μου και οι πρώτες τους λέξεις ήταν ''αμάν είσαι νεκρή''».

Και συνέχισε: «Μετά πέρασαν κάτι στον υπολογιστή τους και με ενημέρωσαν ότι το λάθος είχε διορθωθεί». Ωστόσο, η 62χρονη συνειδητοποίησε ότι το να θεωρείται κάποιος λανθασμένος νεκρός, δεν είναι κάτι απλό και μπορεί να τον βάλει σε μπελάδες.

Για παράδειγμα η Susan λόγω αυτού του λάθους σταμάτησε να λαμβάνει ένα επίδομα αναπηρίας. Παρά το γεγονός ότι ενημέρωσε τον γιατρό της για το λάθος και τη διαβεβαίωση που πήρε ότι είχε διορθωθεί, το Υπουργείο Εργασίας και Συντάξεων την είχε ακόμα καταχωρημένη ως νεκρή στο σύστημα.

«Δεν είμαι νεκρή, ακόμα σου μιλάω», είπε στον υπάλληλο του υπουργείου. Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει ένας χρόνος από αυτή την περιπέτεια, η Susan εξακολουθεί να μην αισθάνεται ασφαλής, καθώς δεν γνωρίζει τι άλλα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει.

Απάντηση για όλο αυτό το μπέρδεμα δεν πήρε ποτέ και είναι αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους. Το πιθανότερο είναι να έγινε λάθος από τον γιατρό της μετά από ένα χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ