Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Άρης - Βόλος: Στατιστικά και προϊστορία / Πώς θα δείτε το ματς


Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά εννέα φορές στην ιστορία τους και στις δύο έδρες χωρίς να έχει σημειωθεί καμία ισοπαλία μεταξύ τους.

Στα τελευταία δύο μεταξύ τους ο Άρης έχει επικρατήσει με 3-0, ενώ στα πέντε τελευταία έχει σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο. Συνολικά μόνο στο ένα από τα εννέα παιχνίδια τους έχουν σκοράρει και οι δύο, στο Βόλος – Άρης 1-2 στις 7 Νοεμβρίου 2021.

Ο Βόλος έχει σκοράρει μόνο σε μια από τις επτά αναμετρήσεις του στην διαδικασία της Stoiximan Playoffs και το έχει καταφέρει μόνο στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης δεν βρήκε γκολ μόνο στο εντός έδρας αγώνα του με τον Παναθηναϊκό, όπου ηττήθηκε με 1-0, ενώ στα άλλα έξι έχει σκοράρει.

Η πρώτη συνάντηση τους με γηπεδούχο τον Άρη έγινε στις 19 Δεκεμβρίου 2019, με τους Κίτρινους να επικρατούν 4-0 χάρη στα γκολ των Ιντέγιε και Γκάμα, οι οποίοι σημείωσαν από δύο τέρματα.

8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
3 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ
ΓΚΟΛ: 9-2

Η τηλεοπτική μετάδοση

Άρης και Βόλος κοντράρονται απόψε στις 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης σε έναν αγώνα που μπορεί να κλειδώσει τη μάχη για την 5η θέση της βαθμολογίας.

Η μάχη για την τελική κατάταξη στη Super League συνεχίζεται με τις τελευταίες αγωνιστικές να αναμένονται συναρπαστικές καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρίσκονται ισόβαθμοι στην κορυφή.

Ο Άρης με οδηγό την εμφάνιση στον Βόλο θέλει να νικήσει ξανά τον Βόλο και να ξεκαθαρίσει τη μάχη για την 5η θέση. Όλα αυτά την ώρα που επιβεβαιώνεται η ρήξη στις σχέσεις Μαρινάκη – Καρυπίδη.

Ο Βόλος από την άλλη, μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για έξοδο στην Ευρώπη.

Ο αγώνας Άρης – Βόλος θα μεταδοθεί ζωντανά στις 20:00 μ.μ. από το συνδρομητικό κανάλι Novasports 2 με τον Γιάννη Πάγκο να βρίσκεται στην περιγραφή και το ρεπορτάζ να είναι του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ