Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΠΑΟΚ: Η ομιλία του Λουτσέσκου και το κρούσμα κορωνοϊού


Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ. Το “παρών” έδωσε ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου, Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος παρουσίασε τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Εκ μέρους του μεγαλομετόχου και της Διοίκησης θα ήθελα να σας ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία για τη νέα χρονιά. Στον ΠΑΟΚ όταν μιλάμε για επιτυχία, φυσικά εννοούμε την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μια όσο το δυνατόν πιο μακριά ευρωπαϊκή πορεία.

Προπονητής σας θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ακόμη και όσοι δεν δουλέψατε μαζί του ξέρετε την ιστορία που έχει γράψει στην ομάδα. Καλή αρχή, είμαστε όλοι δίπλα σας», ήταν τα λόγια του Γκαγκάτση.

Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε: «Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε κι ο ΠΑΟΚ όπως ξέρετε έχει τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Για να τους πετύχουμε υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Με δυνατή νοοτροπία, με κυριαρχία, με εμπιστοσύνη πρώτα τους εαυτούς σας κι έπειτα στη δουλειά μας και με αφοσίωση στο γκρουπ. Όλοι μπήκαμε στο ποδόσφαιρο από παιδιά για να κερδίζουμε τίτλους στο τέλος κάθε σεζόν, όπως κάνατε εσείς πρόσφατα. Και θα πετύχουμε τους στόχους μας αν κάνουμε όλα αυτά που σας είπα».

Από την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ απουσίαζαν οι διεθνείς (Πασχαλάκης, Σφιντέρσκι, Μπίσεσβαρ) και ο Ίνγκασον που συνεχίζει θεραπεία ενώ έχει προωθηθεί από την Κ19 ο Γκορτεζιάνι.

Κρούσμα κορωνοϊού στον Δικέφαλο

Κρούσμα κορωνοϊού με το “καλημέρα” στον ΠΑΟΚ. Από την προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά απείχε συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ως εκ τούτου θα αργήσει να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ