Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη Βραζιλία στον Ροναλντίνιο

Μπορεί να βίωσε μια εξαιρετική περίοδο γεμάτη φήμη, δόξα, πολλές γυναίκες, πάρα πολλά λεφτά και τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη δύο φορές μάλιστα, ωστόσο ο καιρός έχει γυρίσματα για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος βλέπει ξανά το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Folha του Σάο Πάουλο, ο βετεράνος σταρ του ποδοσφαίρου είδε το δικαστήριο του Ρίο ντε Τζανέιρο να του έχει κατασχίσει τα 57 ακίνητά του στις δύο μεγαλουπόλεις της Βραζιλίας. Επίσης, ο «Ρόνι» οφείλει 2,63 εκατ. δολάρια, χρήματα που αφορούν φόρους ακίνητης περιουσίας και συλλογής οικιακών απορριμμάτων.

Εκτός όλων αυτών, ο «μάγος» της μπάλας μοιάζει να είναι... εγκλωβισμένος στη χώρα του, καθώς του έχει κατασχεθεί το ισπανικό διαβατήριο και έτσι δεν μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Προβλήματα δεν έχει μόνο ο Ροναλντίνιο, αλλά και ο αδελφός του, Ρομπέρτο ντε Ασίς, ο οποίος είχε χτίσει ένα ράντσο στη λίμνη Γκουαιάμπα, στο οποίο υπάρχει ζήτημα με την οικολογική άδεια του προβλήτα, μήκους 142 μέτρων.

Υπολογίζεται, μάλιστα, πως σήμερα τα χρέη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιρικού αστέρα και το μάνατζερ αδελφού του έχουν εκτοξευθεί στα 7,88 εκατομμύρια δολάρια, λόγω των καθυστερούμενων που υπάρχουν στις αποπληρωμές των οφειλών, σύμφωνα πάντα με τη Folha και όπως αναμεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ