Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια που θα υποδυθεί τη Barbie

Ο ρόλος της Harley Quinn στο Suicide Squad που την καθιέρωσε και τη μοναδική ερμηνεία της ως Tonya Harding στο I, Tonya, θα είναι αυτή που θα δώσει σάρκα και οστά στη «Barbie». Η ταινία στην οποία πρωταγωνίστρια είναι η θρυλικότερη κούκλα όλων των εποχών έχει δώσει τεράστια χαρά στην ηθοποιό, η οποία θεωρεί αυτόν τον ρόλο πολύ σημαντικό.



Η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η Barbie στο live- action φιλμ, που υπολογίζεται να βγει στις αίθουσες το 2020. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι δυο εξαιρετικοί Χολιγουντιανοί σεναριογράφοι, οι Γκρέτα Γκέργουικ και Νόα Μπάουμπαχ.

Σε ερώτηση για το νέο της ρόλο, που στην ταινία θα είναι και παραγωγός, εξήγησε στην κάμερα του Variety: «Νομίζω ότι αυτή η ταινία και ο ρόλος είναι μια καλή ευκαιρία να στείλουμε λίγη θετικότητα στον κόσμο και μια ευκαιρία για να προσφέρουμε έμπνευση στα νέα παιδιά».

Margot Robbie explains why "Barbie" is actually an important film: "I think it's a great opportunity to put some positivity out into the world and a chance to be aspirational for younger kids"
204 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ