Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Αντίδραση Αυγενάκη για την πολυμετοχικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Αντιδράσεις προκαλεί το θέμα της πολυμετοχικότητας στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενόψει μάλιστα και της αυριανής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η διοίκηση της οποίας φημολογείται ότι είναι έτοιμη να το φέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Το θέμα αυτό ανοίγει τον δρόμο για πολλά... παρατράγουδα στον ήδη βεβαρημένο τομέα της ελληνικής κοινωνίας. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από χθες το υφυπουργείο Αθλητισμού διέρρεε ότι σε περίπτωση που «περάσει» το θέμα από την Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, θα «ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και ΕΠΟ», με τον Λευτέρη Αυγενάκη να λέγεται πως εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος, αφού τα προσυνεννοημένα παιχνίδια και η βία βρίσκονται ψηλά στις προγραμματικές δηλώσεις που πραγματοποίησε πριν από μερικά 24ωρα στη Βουλή.

Σημερινές πληροφορίες που επικαλείται επίσης το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θέλουν τον υφυπουργό Αθλητισμού να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, προκειμένου να μάθει εάν αληθεύουν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολυμετοχικότητα. Ο κ. Αυγενάκης ζήτησε από τον κ. Γραμμένο να μην τεθεί στην αυριανή συνεδρίαση το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να «υπάρξει μια κοινή γραμμή», διαμηνύοντας του σε υψηλούς τόνους, πως είτε θα πορευθούν μαζί ή θα βρεθούν απέναντι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αρμόδιος υπουργός στα θέματα αθλητισμού εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο προέκυψε λίγα μόλις 24ωρα μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, από την οποία φάνηκε ότι θα υπάρξει μια κοινή πορεία σε θέματα που άπτονται τόσο σοβαρά και καίρια ζητήματα.

Απάντηση από πλευράς ΕΠΟ αναμένεται, αν και σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει από χθες, η συγκεκριμένη αλλαγή στον ΚΑΠ δεν θα μπορούσε να γίνει, αφού είναι παράνομη, βάσει και της αθλητικής νομοθεσίας του Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ