Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Γυναίκες Χωρίς Σύνορα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μ.Α.Ζ.Ι. (φωτογραφίες)

Εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Σύλλογο «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα», στο SKY BAR του ξενοδοχείου THE MET. Στόχος της βραδιάς ήταν η προσφορά 350 λίτρων ελαιόλαδου εξαιρετικής ποιότητας για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι.

Aξίζει να αναφερθεί πως την εκδήλωση, στήριξαν με την παρουσία τους νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τις «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης».

Η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη ευχαρίστησε το κοινό και τους χορηγούς για την παρουσία και υποστήριξη τους, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ως παράγοντας για την ενδυνάμωση της κοινωνίας μας, με αξίες αλληλεγγύης και συλλογικότητας.

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς: TSANTALI και BAENI Νάουσα.

Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Αμαλία Μπέκια, Χριστίνα Καρακασίδου, Βέτα Καμαρινού, Άννα Ανανιάδου,  Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος), Μπέρτα Οικονόμου, Μίνα Χρηστίδου, Γιούλη Αγγέλου, Μαρία Λαγομάτη

Λίτα Βαρσακοπούλου, Φένια Καρακώστα

Νούλη Χατζηανδρέου,  Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα»), Φένια Καρακώστα

Μαριάννα Βαραδίνη, Λήδα Παπαδοπούλου

Μαρία Λαγομάτη, Μαρία Ράμογλου

Λίλη Βαφειάδη, Αλεξάνδρα Γωγούση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ