Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Η «τρέλα» με τα Pokemon έφτασε και στους... δονητές

Τα sex toys «Pokemoan» είναι εμπνευσμένα από τα χαριτωμένα «τερατάκια» που έχουν βρεθεί για τα καλά στο επίκεντρο της δημοσιότητας

Με την παγκόσμια «τρέλα» του Pokemon Go να μην καταλαγιάζει αλλά αντίθετα να... θεριεύει με κάθε μέρα που περνά, ήταν μάλλον αναμενόμενο η μανία με τα παράξενα τερατάκια να επεκταθεί και στο σεξ!

Μία εταιρεία αποφάσισε να εκμεταλλευτεί και την παγκόσμια επιτυχία του παιχνιδιού «φαινόμενο» με μία σειρά sex toys που παραπέμπουν στα χαριτωμένα πλάσματα και έχει το ιδιαίτερα εύστοχο όνομα «Pokemoan» (συρραφή των λέξεων Pokemon και... moan, που σημαίνει «μουγκρίζω»).

Το μοντέλο Bulby


Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μάλιστα ανάμεσα στα τέσσερα μοντέλα Bulby, Charmy, Squirty ή Piky, το καθένα από τα οποία διαθέτει ξεχωριστά χαρακτηριστικά για τη «μεγιστοποίηση» της απόλαυσης.

O Bulby, για παράδειγμα, διαθέτει διογκωμένο άκρο, ιδιότητα που τον καθιστά, σύμφωνα με την εταιρεία «πολύ διασκεδαστική συντροφιά».

O δονητής Squirty


Πίσω από την έξυπνη ιδέα της παραγωγής sex toys με θέμα τα Pokemon βρίσκεται η αυστραλιανή εταιρεία Geeky Sex Toys. «Ο στόχος μας είναι να αντικαταστήσουμε τα βαρετά sex toys με ευφάνταστα, nerdy σχέδια που εξάπτουν τη φαντασία. Πιστεύουμε ότι ένας δονητής δεν πρέπει να είναι απλώς ένα εργαλείο για να τη "βρεις" αλλά μπορεί να έχει και αισθητική αξία», εξηγεί ο εκπρόσωπος της εταιρείας στον ιστότοπο Mashable.

Το μοντέλο piky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ