Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ρέμος: «Δε θα ξεχαστεί ο Παντελίδης»

Κατάθεση ψυχής έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM 89,4 τα Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Ρέμος, που μίλησε για όλα τα θέματα του αθλητισμού, αλλά αναφέρθηκε και στη συναυλία της Δευτέρας 4/7 στο «Θέατρο Γης», με τη Μαρινέλα και τον Χρήστος Νικολόπουλο.

«Για την Δευτέρα θέλω να πω πως θα είναι μία εκπληκτική παράσταση, μία μοναδική μουσική βραδιά η οποία θα ενώνει το σύγχρονο Ελληνικό τραγούδι με το παλιό. Ο κόσμος που θα έρθει θα θυμάται για ολόκληρη την ζωή του την συγκεκριμένη βραδιά στην οποία θα ακούσει τραγούδια της Μαριλένας, του Νικολόπουλου αλλά και τα δικά μου. Η Μαριλένα και εγώ είμαστε παιδιά της πόλης την οποία αγαπάμε αυτή την πόλη και κάθε φορά που ερχόμαστε στην Θεσσαλονίκη είμαστε χαρούμενοι. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα τραγουδήσουμε και τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Χρήστο Νικολόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε «τιτάνιο», ενώ τόνισε πως χαίρεται που γνώρισε αυτό τον συνθέτη που έχει γράψει τα καλύτερα τραγούδια: «Το θέμα είναι να μαθαίνουμε στα νέα παιδιά τα παλιά τραγούδια αλλά και τους τεράστιους συνθέτες διότι έτσι θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να κάνω εγώ που βρίσκομαι τα τελευταία 20 χρόνια στον χώρο. Ότι καλό υπάρχει από το παρελθόν σε κάνει καλύτερο στο μέλλον».

Για το αν θα τραγουδήσει Παντελίδη: «Όχι δεν θα τραγουδήσω τραγούδια του Παντελή, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα μπερδέψουμε. Ο Παντελίδης είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Θα φροντίζω να μην ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του, θα το δείτε…»

τι καλό υπάρχει από το παρελθόν σε κάνει καλύτερο στο μέλλον».

Για το αν θα τραγουδήσει Παντελίδη: «Όχι δεν θα τραγουδήσω τραγούδια του Παντελίδη, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα μπερδέψουμε. Ο Παντελίδης είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Θα φροντίζω να μην ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του.

Για το πρόγραμμά του και τις συναυλίες: «Οι συναυλίες θα συνεχιστούν σε Πάτρα, Κατράκειο και κοντά στον Δεκαπενταύγουστο θα πάω στην Χαλκιδική. Ο χειμώνας θα με βρει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και θα μείνω μέχρι το τέλος. Το πρόγραμμα θα είναι έκπληξη και θα είμαστε κάθε Παρασκευή-Σάββατο στο Stage»1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ