Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

H Ελληνίδα ηθοποιός που έγινε η αγαπημένη τηλεοπτική «Σουλτάνα» της Τουρκίας (εικόνες)

Η Αναστασία Τσιλιμπίου παρά τα 18 της χρόνια έχει καταφέρει να κάνει ήδη σημαντικά βήματα υποκριτικής, ενώ αποτελεί μία από τις περιζήτητες ηθοποιούς στην Τουρκία.
Η γλυκιά τηλεοπτική Άννυ που ξεχώρισε μέσα από τη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου», ενώ στη συνέχεια κέρδισε τις εντυπώσεις πρωταγωνιστώντας στο «Νησί», ξεχώρισε μέσα από εκατοντάδες ηθοποιούς από όλη την Ευρώπη, που κλήθηκαν από την τουρκική εταιρία παραγωγής για να ενσαρκώσουν την «Κιοσέμ Σουλτάνα».

Η Ελληνίδα ηθοποιός πήρε άξια τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και τα τούρκικα ΜΜΕ, είναι διθυραμβικά για εκείνη. Σε συνέντευξή της στο «ΕΓΩ» εξήγησε πώς έφτασε στο σημείο να κάνει καριέρα στην Τουρκία και να συνεργάζεται με τους πιο δημοφιλής Τούρκους ηθοποιούς.

Πώς ήρθαν σε επαφή μαζί σου; Πέρασες από οντισιόν;

«Η παραγωγή του «Νησιού» με πρότεινε, γιατί η τουρκική εταιρία παραγωγής έψαχνε σε πολλές χώρες για αυτόν τον ρόλο. Πέρασα από διάφορα δοκιμαστικά και στην τρίτη οντισιόν, έμαθα ότι έχω αυτό τον ρόλο».

Ήξερες τουρκικά;

«Όχι δεν ήξερα. Όταν πήρα τον ρόλο, στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να αποστηθίσω τα λόγια μου, όμως δούλεψα σκληρά και οι συνεργάτες μου με βοήθησαν να ανταπεξέλθω».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ