Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Elibriea Concept, κακάσχημο Supercar

Γράφει ο Στάθης Πετρόπουλος
Εδώ και πέντε χρόνια ασχολείται ο σχεδιαστής του, με το Elibriea Concept και στην φετινή έκθεση του Κατάρ κατόρθωσε να παρουσιάσει αυτό το… πράγμα.
Το υπεραυτοκίνητο από την Ανατολή είναι… εμπνευσμένα αποκρουστικό και θα μπορούσε να αποτελεί παράδειγμα για το πώς καταστρέφεται σχεδιαστικά μια Lamborghini.

Οι επιρροές είναι σαφείς εξάλλου από την Lambroghini Veneno, ωστόσο ο Abdul Wehab Ziuallah δεν κράτησε μόνο αυτές. Έβαλε και δικές του ιδέες και κάπου εκεί το σχέδιο χάλασε.

Σε κάθε περίπτωση το Elibriea Concept είναι έτοιμο να… κατακλύσει την αγορά των Supercars γιατί μόλις ολοκληρωθεί το διαδικαστικό κομμάτι και πάρει άδεια από την κυβέρνηση του Κατάρ ώστε να κυκλοφορεί στο δρόμο, τότε θα ξεχυθούν και τα 800 άλογά του.

Ο κινητήρας του Elibriea Concept είναι τοποθετημένος στο κέντρο σύμφωνα με τα λίγα δεδομένα που έγιναν γνωστά, ενώ η κίνης ημεταδίδεται μέσω ενός σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων στον πίσω άξονα. Κατά τα άλλα εμφανισιακά δεν χωρούν και πολλά σχόλια και καλύτερα έτσι για να διατηρήσουμε και ένα επίπεδο σε αυτήν τη σελίδα. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι, όπως αρμόζει σε ένα supercar, έτσι και τοElibriea είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.



Περισσότερες φωτογραφίες στο highoctane.gr που μας το κοινοποίησε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ