Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Δεν ήταν κακός ο ΠΑΟΚ, τον "χειρούργησε" και ο βοηθός διαιτητή Τουμπακάρης, αλλά με με... μία τελική πού πας, ρε Δικέφαλε...;;;

Η ομάδα του Πειραιά άνοιξαετο σκορ μόλις στο 8', με τον Ελαμπντελαουί και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος του ματς. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, στο 66', ο Τζαβέλλας και στο 70' ο Ζντίελαρ για τους γηπεδούχους.
Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που κράτησε περισσότερο τη μπάλα όμως απλά έφτανε μόνο μέχρι την περιοχή του Ρομπέρτο και εκεί... έσβηνε κινητήρες, αφού ο Αθανασιάδης και, προπαντός ο Μπερμπάτοφ δεν έκαναν το κάτι παραπάνω για να κάνουν τελική. Δεν υπήρχε βέβαια και ο παίκτης που θα τους έδινε μια κάθετη πάσα, σωστή.

Γκολ: 8' Ελαμπντουί (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Τσίμιροτ (ΠΑΟΚ), Μιλιβόγεβιτς (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μποτία (Ολυμπιακός), Ζντιέλαρ (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Φουστέρ (Ολυμπιακός)

Κόκκινες: 66' Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), 70' Ζντιέλαρ (Ολυμπιακός)

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντουί, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (80' Φουστέρ), Ντουρμάζ (73' Μπουχαλάκης), Παρντό (83' Σεμπά), Ιντέγε

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τζιόλης (81' Σάμπο), Τσίμιροτ, Μπερμπάτοφ, Πέλκας (69' Σκόνδρας), Μακ, Αθανασιάδης (63' Γκολάσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ