Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κώστας Γκιουλέκας: "Η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός αλλά... στραβά αρμενίζει" (βίντεο)

«Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμένου ξεχνά ότι εδώ και ένα χρόνο κυβερνά!
Και τώρα μαλώνει τον ελληνικό λαό γιατί ξεσηκώθηκε...

Της φταίει η αντιπολίτευση, της φταίνε οι αγρότες, της φταίνε οι ελεύθεροι επαγγελματίες, φταίει όλη η ελληνική κοινωνία… για την ανικανότητά της!

Δυστυχώς, είναι πολύ νωπή η μνήμη του ελληνικού λαού από τα ψέμματα του κ.Τσίπρα!», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα".

«Είναι πρωτοφανές αυτό που κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου με τις τηλεοπτικές άδειες», σχολίασε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

«Αφαιρεί τις αρμοδιότητες από μια ανεξάρτητη αρχή και τις μεταβιβάζει σε έναν άνθρωπο, σε έναν υπουργό της κυβέρνησης.

"Ενός ανδρός αρχή"... χωρίς κανένα σεβασμό στην δημοκρατία και την πολυφωνία».




Ερωτηθείς σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών, λίγο αργότερα, στην εκπομπή "Αθήνα-Θεσσαλονίκη" της ΕΡΤ, ο Κ.Γκιουλέκας σχολίασε:


«Δεν έχει πάθει παράκρουση όλος ο αγροτικός κόσμος. Αντί να γίνει μια προσπάθεια εξυγίανσης, η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει μέτρα που στρέφονται ευθέως εναντίον των αγροτών.

Δεν είναι δυνατόν όλες οι κοινωνικές ομάδες να συνομωτούν και να μην έχουν καταλάβει το "καλό" που πάει να τους κάνει η κυβέρνηση.

Μάλλον η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζει!», κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ