Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΟ ΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ +3 ΜΑΤΣ ΑΚΟΜΗ, ΣΗΜΕΡΑ. ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Μετά τις τρεις χθεσινές αναμετρήσεις έρχεται σήμερα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τρία ακόμη παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα:
  • Στις 19:30 ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ηρακλής, θα μεταδοθεί ζωντανά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή θα είναι οι Δημήτρης Κανελλάκης και Γρηγόρης Παπαβασιλείου και στο ρεπορτάζ οι Κωστής Μπότσαρης, Ευγένιος Δαδαλιάρας και Γιώργος Αργυρόγλου. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν από τις 16:00 στο κλίμα του ντέρμπι της Τούμπας, μέσα από την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη και Γιαννίκο Δούσκα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης, θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr. Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag της αναμέτρησης #PAOKIRA.
  • Νωρίτερα, στις 15:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Νίκου Τζουάννη.
  • Στις 17:15, Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Διονύση Στρούμπου. 
  • Στις 17:15 επίσης, η ΑΕΛ Καλλονής θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 3 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Βασιλείου. 

Τέλος, αύριο Δευτέρα θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Skoda Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ Ευγένιου Δαδαλιάρα και Παναγιώτη Στεφάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ