Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο ΔΩΝΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! (να κρατήσει το νομικό τμήμα του Δικεφάλου αυτές τις δηλώσεις του...)

Ο πρώην πλέον προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δώνης από την Αθήνα όπου βρίσκεται τόνισε ότι μέσα από την διαδικασία που ακολουθήθηκε, διαπίστωσε πως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ τον εξώθησαν σε παραίτηση.

Σε δηλώσεις του στο paokweb.gr επεσήμανε ότι διεκδικεί τα χρήματα που αναγράφονται στο συμβόλαιό του και το πιο πιθανό είναι να λυθεί η διαφορά του με τον ΠΑΟΚ μέσω των δικαστηρίων.

Στις δηλώσεις του ο Δώνης υποστήριξε:

«Με πληροφόρησαν πως επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη ήταν να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ καθώς το κλίμα ήταν εχθρικό για μένα και η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη έκρυθμη. Τους είπα πως δεν προτίθεμαι να παραιτηθώ καθώς θέλω να συνεχίσω στον πάγκο του ΠΑΟΚ αρκεί να έχω την απαιτούμενη ασφάλεια, γιατί όλοι γνωρίζετε σε τι εχθρικό κλίμα δούλευα και τι επιθέσεις δεχόμουν κατά καιρούς. Πείτε μου ποιος επαγγελματίας μπορεί να εργαστεί κατά αυτόν τον τρόπο; Στην ουσία με «εξώθησαν» στην παραίτηση. Έτσι και εγω δεν ζητάω τίποτα παραπάνω απ’ όσα δικαιούμαι. Ζητάω την αποζημίωσή για μένα και τους συνεργάτες μου. Είμαι ενήμερος για την κίνηση του ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα Αλλά το βλέπω να ακολουθούμε την δικαστική οδό».

Για το αν θα ανέβει Θεσσαλονίκη για μια κατ' ιδίαν συζήτηση με τους ανθρώπους του Δικεφάλου:

«Είμαι στην Αθήνα και δεν προτίθεμαι προς το παρόν να ανέβω πάνω. Είναι θέματα που θα λυθούν από τους εκπροσώπους και τους δικηγόρους μας. Είναι πικρή η γεύση που μου αφήνει αυτή η ιστορία, αλλά δεν θέλω να κρατήσω τα άσχημα, είμαι άνθρωπος αισιόδοξος και ξέρω ότι έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο». 

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλά θα κάνει να κρατήσει αυτές τις δηλώσεις Δώνη... 

1 σχόλιο:

  1. ...μη τρελλαθουμε ... οταν οι παικτες ειναι το πουλάκι τσίου ( μηπως απο μόνοι τους ή καποιος τους ενθαρύνει να είναι ετσι ... ?? )
    .... φταιει ο Δωνης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ