Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Αντίθετα από τη χώρα μας, στην Κύπρο τα καλλιστεία συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους!

Ο φετινός παγκύπριος διαγωνισμός ομορφιάς όχι μόνο θα έχει γκλάμουρους ύφος, αλλά θα είναι και αναβαθμισμένος με τη μορφή reality show το οποίο θα παρουσιάσει η Νίκη Κάρτσωνα.

Αυτή την εβδομάδα στο Νησί της Αφροδίτης γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες για τη διοργάνωση των καλλιστείων «Σταρ Κύπρος 2012».

Η διαφορά από τις προηγούμενες χρονιές είναι ότι φέτος ο διαγωνισμός θα έχει τηλεοπτικό χαρακτήρα αφού η επιλογή των καλλονών θα γίνει μέσα από ένα reality show διάρκειας τεσσάρων επεισοδίων. Οι εκπομπές θα προβληθούν από το κανάλι ΣΙΓΜΑ στις 25, 26 Ιουνίου, 2 και 3 Ιουλίου στις 22.20, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 6 Ιουλίου και θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.20!

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις δεκαπέντε υποψήφιες σε διάφορες δοκιμασίες που σκοπό έχουν να αναδείξουν τα εμφανισιακά προσόντα τους, αλλά και να αποδείξουν ότι διαθέτουν και προσωπικότητα.

Η επιλογή των νικητριών θα γίνει από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα ψηφίζει τηλεφωνικά, αλλά και από την κριτική επιτροπή, την οποία απαρτίζουν ο Μιχάλης Ορφανίδης (senior make-up artist), ο Χάρης Κυπριανού (φωτογράφος), η Στέλλα Δημητρίου (μοντέλο), η Σύλια Ιωαννίδου (αρχισυντάκτρια της «Madame Figaro Κύπρου») και η Νίκη Κάρτσωνα που θα παρουσιάσει τον διαγωνισμό. 

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ